Overwin je winterdipje in je badkamer

Ooit was de badkamer een ruimte die uitsluitend werd gebruikt om je te wassen. Nu wellness en mindfulness hoog op ieders agenda staan, is het ook een plek geworden waar je je ontspant. Met dat in gedachten kan de manier waarop je je badkamer inricht een enorme invloed hebben op hoe je je dag begint en eindigt. 

Een zorgvuldig geplande en doordacht ontworpen ruimte kan een plek worden waar je niet alleen je lichaam reinigt, maar ook je geest leegmaakt en helpt de stress van het dagelijks leven uit te balanceren.

Wees slim met kleur

De kleuren die je kiest om je badkamer in te richten hebben natuurlijk een groot effect op de sfeer van de hele ruimte. Terwijl krachtige tinten als geel of rood je ‘s ochtends zeker een opkikker geven, zorgen rustige blauw- of groentinten die het gevoel oproepen van een loofbos of een kalme oceaan voor een rustiger gevoel. Wat weer bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn. De Botha interieuradviseurs helpen je graag om de juiste sfeer te creëren.

Botha badkamertegels

Foto: Karolina Grabowska – Pexels

Investeer in natuurlijke materialen

Je omringen met natuurlijke materialen, of zelfs texturen en oppervlakken die de natuur nabootsen, is een geweldige manier om positieve emoties te stimuleren. Rijk generfd hout, prachtig geaderd marmer of Botha porseleinen tegels, patronen en vormen zoals bladeren, schelpen of schubben, zijn geweldige manieren om wat van die sfeerversterkers van buiten naar binnen te halen.

Bij Botha Bouwpunt Aalter vind je een groot assortiment aan badkamertegels die jouw badkamer omtoveren tot een oase van rust en welzijn. Nu je nog even kan genieten van de indian summer buiten, is het de gelegenheid bij uitstek om je badkamer winterproof te maken.

Vind meer tuin- en wooninspiratie in onze blogposts

Wil je meer tips en tricks voor je huis en tuin ontvangen? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van Bis, bouw- en interieursalon en ontvang iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie en tips uit de (ver)bouw- en interieursector.

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top