Gratis boeken over bouwen, verbouwen en inspiratie

Wil je na de beurs alle informatie naar huis meenemen? Dat kan! Livios goot voor jou alle essentiële informatie in het boek ‘Verstandig Bouwen‘. Reserveer nu je gratis exemplaar en ontvang op bis het boek vol informatie en inspiratie voor jouw (ver)bouwproject. Je vindt er onder andere uitleg over bouwpremies, regelgeving, de nieuwste verbouwtechnieken en woontrends.

cover verstandig bouwen & renoveren

Gratis bouwboek

Verstandig Bouwen & Renoveren

Heb je plannen voor een nieuwbouw of grote verbouwing? 

Reserveer online en haal gratis met je bouwbewijs het bouwboek Verstandig Bouwen en Renoveren af aan de stand tijdens bis, bouw- en interieursalon! Dit boek telt ruim 300 pagina’s en doet het bouwproces van a tot z op een heldere manier uit de doeken. De inhoud is geüpdatet met de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen, premies … Kortom, een onmisbare leidraad voor jouw stevige bouw- of renovatieplannen. Het boek heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is tijdens bis gratis. 

Gratis bouwmagazine

Mijn verstandige verbouwing

Wil je een kleine verbouwing uitvoeren maar kan je geen officieel bouwdocument van maximaal 1 jaar oud voorleggen om jouw bouwboek van bouwen & renoveren aan te vragen? Dan is het gratis magazine “Mijn Verstandige Verbouwing” jouw ideale leidraad. We bezorgen het – zeven dagen na bestelling – in jouw brievenbus.

Kies uit 5 thema’s:

  • Badkamer & Wellness
  • Isolatie & Ventilatie
  • Verwarming & Koeling
  • Ramen & deuren
  • Keukens & huishoudtoestellen
gratis bouwbouk verstandig bouwen en renoveren
Scroll naar top