Gratis boeken over bouwen, verbouwen en inspiratie

 Veel bouwwijsheid zit verborgen in de boeken. Bouw en renoveer met de hulp van de projectmagazines van Livios, de Premiegids van Build for Life en de Bouwgids van Bouwinfo.

Gratis tips en richtprijzen voor jouw (ver)bouwproject?

Vraag nu je online Bouwgids aan!

Ga je (ver)bouwen? Dan zijn er heel wat keuzes te maken. Belangrijke keuzes die een grote impact hebben op je budget. Bouwinfo helpt je een handje.

Benieuwd naar richtprijzen en premies? Graag hulp voor het maken van de juiste keuzes? ‘De Bouwgids’ is jouw kompas. Deze online gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklistsWil jij slimme keuzes maken en het maximum halen uit je budget? Vraag dan nu online je gratis Bouwgids aan!

Ontvang je gratis premiegids t.w.v. €12,95 op Bis

Koop nu je ticket voor Bis en haal je premiegids af op stand 1015 van Premievinder.be

Ben je het overzicht kwijt in je woonproject? Koop nu je ticket voor Bis en vind de oplossingen in de gratis Gids van de Vlaamse Woonpremies t.w.v. €12,95 van Premievinder.be en bouwenwonen.net

Haal de fysieke gids met de voucher die je ontvangt bij je ticket af op de stand van Premievinder.be (stand 1015) op Bis. Of download hem gratis via onderstaande knop.

Livios projectmagazines

Wil je na Bis een handleiding voor jouw (ver)bouwplannen ontvangen? Dan zijn de gratis projectmagazines van Livios iets voor jou! Zes handige boeken gidsen je doorheen jouw project. Ontvang deze magazines bij jou thuis:

  • Mijn Nieuwbouw
  • Mijn Renovatie
  • Mijn Energie
  • Mijn Badkamer
  • Mijn Keuken
  • Mijn Tuin

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Bouw & Wonen

Bouw & Wonen publiceert al meer dan 20 jaar elke dag artikelen over (ver)bouwen en renoveren, interieur, architectuur, tuin en vastgoed. Je vindt er nieuws over premies, nieuwe producten en projecten, recensies van interieur/architefctuurboeken, enz. 

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwigheden uit de bouwsector en woonbranche? Schrijf je dan nu gratis in voor de nieuwsbrief van Bouw & Wonen!

Je gratis entrr-magazine

Nergens vind je als (ver)bouwer zoveel inspiratie als op entrr.be. Met honderden topwoningen van Belgische architecten en tienduizenden beelden van zowel binnen als buiten is entrr.be de favoriete plek voor liefhebbers van hedendaagse architectuur. Bezoek niet alleen www.entrr.be, maar volg ons ook op Instagram, Pinterest en Facebook.

Scroll naar top