Gratis boeken over bouwen, verbouwen en inspiratie

 Veel bouwwijsheid zit verborgen in de boeken. Bouw en renoveer met de hulp van de projectmagazines van Livios.

Gratis tips en richtprijzen voor jouw (ver)bouwproject?

Vraag nu online of op stand 1011 op Bis je Bouwgids aan!

Ga je (ver)bouwen? Dan zijn er heel wat keuzes te maken. Belangrijke keuzes die een grote impact hebben op je budget. Bouwinfo helpt je een handje.

Benieuwd naar richtprijzen en premies? Graag hulp voor het maken van de juiste keuzes? ‘De Bouwgids’ is jouw kompas. Deze online gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklistsWil jij slimme keuzes maken en het maximum halen uit je budget? Vraag dan nu online of op de stand van Bouwinfo op Bis (stand 1001) je gratis Bouwgids aan!

Bouwgids 2022 Bouwinfo bisbeurs

Ontvang je gratis boekenpakket t.w.v. €12,95 op Bis

Koop nu je ticket voor Bis en haal je boekenpakket af op stand 1015 van Build for Life

Ben je het overzicht kwijt in je woonproject? Koop nu je ticket voor Bis en vind de oplossingen in het gratis boekenpakket t.w.v. €12,95 van Build For Life en bouwenwonen.net

Haal het boekenpakket met de voucher die je ontvangt bij je ticket af op de stand van Build for Life (stand 1015) op Bis.

Livios projectmagazines

Wil je na Bis een handleiding voor jouw (ver)bouwplannen ontvangen? Dan zijn de gratis projectmagazines van Livios iets voor jou! Zes handige boeken gidsen je doorheen jouw project. Ontvang deze magazines bij jou thuis:

  • Mijn Badkamer
  • Mijn Keuken
  • Mijn Renovatie
  • Mijn Nieuwbouw
  • Mijn Energie
  • Mijn Tuin
magazines livios
Scroll naar top