Wilt u graag deelnemen of meer info ontvangen?

Heeft u interesse om exposant te worden op bis, bouw- en interieursalon? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bezorgen u vrijblijvend meer info.

6 redenen om deel te nemen

1.

Een sterk concept

Neem deel aan bis, bouw- en interieursalon, de grootste (ver)bouw- en interieurbeurs van Vlaanderen en bereik 9 dagen lang tienduizenden mensen met concrete bouw-, renovatie- en interieurplannen.onmisbare one-stop-shop waar een doelgericht publiek kennismaakt met fabrikanten, regionale verdelers en plaatsers uit alle segmenten van de sector. Door middel van duidelijke themazones verspreid over de 7 hallen van Flanders Expo vinden bezoekers gemakkelijk hun weg naar uw stand.

2.

Grootste bouwbeurs van Vlaanderen

Met overzichtelijke themahallen, goed voor 43.000 vierkante meter aan beursoppervlakte en zo’n 77.000 bezoekers is bis dé grootste bouwbeurs van Vlaanderen

3.

Bis staat voor kwaliteit

Bis staat garant voor het behalen van kwalitatieve leads en verkoop op en na de beurs, het etaleren van nieuwe producten, het boosten van naamsbekendheid, en het inplannen van afspraken naar de toonzaal.

4.

Maximale ondersteuning

Door u maximaal te ondersteunen op vlak van standenbouw en aankleding van uw stand wordt u optimaal ontzorgd en legt u de focus op wat voor u écht belangrijk is.

5.

Stevige communicatiecampagne

Surf mee op onze communicatiecampagne en versterk uw naamsbekendheid. Wij reiken u de nodige marketingtools aan om van uw deelname een succes te maken.

6.

Nieuwe trends en beleving

Dit jaar pakt bis uit met een uitgebreid interieuraanbod en gloednieuwe inspiratiezones. Enkele uitgelichte projecten waar exposanten de bezoekers van de afgewerkte producten laten dromen.

Wat zeggen onze exposanten en bezoekers?

Facts & Figures

84 %
van de bezoekers

heeft concrete
(ver)bouwplannen

93 %
van de bezoekers

starten hun project
binnen de 2 jaar

75 %
van de bezoekers

contacteert één of meerdere
exposanten na de bisbeurs

50 %
van de bezoekers

bezoekt de bisbeurs
voor de eerste keer

Opvallen naast uw stand?

digitaal promopakket bis

Online

Kies voor online visibiliteit op onze populaire mediakanalen en surf mee op onze succesvolle campagnes. Bereik duizenden (ver)bouwers met een digitaal promopakket naar keuze.

Lichtzuil bisbeurs

On-site

Zet uw actie in de kijker via een van onze promotieacties op de beursvloer. Licht uw bedrijf uit op het beursplan, de ledschermen, lichtzuilen, promokubussen of op de site van Flanders Expo.

Ontdek onze drie bouwbeurzen

Ook in Antwerpen én Mechelen trekken jaarlijks tienduizenden bouwers en verbouwers naar onze twee andere (ver)bouwbeurzen: bouw&reno en Wonen. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

8 - 16 oktober 2022

Flanders Expo Gent

15 - 23 januari 2022

Antwerp Expo

29 - 31 jan & 4 - 6 feb 2022

Nekkerhal Mechelen

Contacteer het bis sales team

Na het invullen van het contactformulier nemen wij persoonlijk contact met u op om te luisteren naar uw vragen en wensen.  We bespreken samen met u alle praktische zaken en geven u tips en tricks om van uw deelname aan bis een geweldig succes te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Scroll naar top