Wil u graag deelnemen of meer info ontvangen?

Heeft u interesse om exposant te worden op bis, bouw- en interieursalon? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bezorgen u vrijblijvend meer info.

Wat zeggen onze exposanten
en bezoekers?

Facts & Figures

83 %
van de bezoekers

heeft concrete
(ver)bouwplannen

92 %
van de bezoekers

starten hun project
binnen de 2 jaar

75 %
van de bezoekers

contacteert één of meerdere
exposanten na de bisbeurs

50 %
van de bezoekers

bezoekt de bisbeurs
voor de eerste keer

5 redenen om deel te nemen

Hal 1 bisbeurs

1.

Een sterk concept

Bis, bouw- en interieursalon is een one-stop-shop met alle segmenten van de (ver)bouw- en interieursector. De 7 hallen van Flanders Expo vormen een transparant geheel met themazones. Op die manier zullen bezoekers snel de juiste hal en dus ook uw stand vinden. Dit alles uiteraard onder de meest veilige omstandigheden. Daarnaast zetten we de juiste marketingtools in om de bezoekers te triggeren tot een bezoek aan bis.

Kortom, bis is de onmisbare beurs of one-stop shop voor al wie plannen heeft om te bouwen, te renoveren of z’n interieur wil opfrissen. 

2.

Grootste bouwbeurs van Vlaanderen

Met overzichtelijke themahallen, goed voor 43.000 vierkante meter aan beursoppervlakte en zo’n 77.000 bezoekers is bis dé grootste bouwbeurs van Vlaanderen

3.

400 kwalitatieve exposanten

Op bis zijn meer dan 400 regionale kwalitatieve exposanten aanwezig uit diverse takken van de bouwsector: merken, fabrikanten, verdelers, installateurs, aannemers, projectontwikkelaars … Een ideale one-stop-shop voor mensen met concrete (ver)bouwplannen!

Nacht van bis 2018 exposant van tegels
Nacht van bis 2018 exposant geeft uitleg

4.

Nacht van bis

Tijdens deze sfeervolle nocturne van de bouwbeurs halen de exposanten alles uit de kast, want op de nacht van bis verwelkomen wij maar liefst 17.000 (ver)bouwlustige bezoekers. Dit uiteraard onder de meest veilige omstandigheden.

5.

82%  terugkerende exposanten

82% van alle exposanten geeft aan opnieuw deel te nemen aan de komende editie. U neemt toch ook deel? Vraag nu om vrijblijvende informatie.

Opvallen naast uw stand?

Advies

Deel uw expertise met de bezoekers via persoonlijke adviessessies op uw stand of  groepssessies in onze advieszone.* Maak gebruik van onze inschrijvingsmodule, verzamel leads en geniet van extra zichtbaarheid op o.a. de bis-website, Facebookpagina en de beursvloer.

*Voorbehouden voor onafhankelijke partners. Interesse om als exposant advies te geven? Vraag naar onze voorwaarden.

Online

Kies voor online visibiliteit op onze populaire mediakanalen en surf mee op onze succesvolle campagnes. Bereik duizenden (ver)bouwers met een digitaal promopakket naar keuze. Wil u uw bedrijf laten schitteren op onze blog, Facebookpagina of in onze nieuwsbrief? Geef ons een seintje.

On-site

Zet uw bedrijf, merk of product in de kijker via een van onze promotieacties op de beursvloer. Licht uw bedrijf uit op het beursplan of plaats uw advertentie op een van onze ledschermen, lichtzuilen, (vloer)stickers of promokubussen. Heeft u zelf een creatief idee? Laat het ons weten.

Wist u dat wij jaarlijks drie (ver)bouwbeurzen organiseren?

Ook in Antwerpen én Mechelen trekken jaarlijks tienduizenden bouwers en verbouwers naar onze twee andere (ver)bouwbeurzen: bouw&reno en Wonen. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

2 - 10 oktober 2021

Flanders Expo Gent

15 - 23 januari 2022

Antwerp Expo

29 - 31 jan & 4 - 6 feb 2022

Nekkerhal Mechelen

Contacteer het bis sales team

Na het invullen van het contactformulier nemen wij persoonlijk contact met u op om te luisteren naar uw vragen en wensen.  We bespreken samen met u alle praktische zaken en geven u tips en tricks om van uw deelname aan bis een geweldig succes te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Scroll naar top