Wilt u graag deelnemen of meer info ontvangen?

Heeft u interesse om exposant te worden op Bis, bouw- en interieursalon? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bezorgen u vrijblijvend meer info.

6 redenen om deel te nemen

1.

Een sterk concept

Bis is dé onmisbare one-stop-shop voor tienduizenden mensen met concrete bouw-, renovatie- en interieurplannen. Gedurende 9 dagen ontdekken (ver)bouwers het uitgebreide aanbod van fabrikanten, regionale verdelers en plaatsers uit alle segmenten van de sector.

2.

Grootste bouwbeurs van Vlaanderen

Met overzichtelijke themahallen, goed voor 35.280 vierkante meter aan beursoppervlakte en zo’n 70.000 bezoekers is Bis dé grootste bouwbeurs van Vlaanderen

3.

Bis staat voor kwaliteit

Bis staat garant voor het behalen van kwalitatieve leads en verkoop op en na de beurs, het etaleren van nieuwe producten, het boosten van naamsbekendheid, en het inplannen van afspraken naar de toonzaal.

4.

Maximale ondersteuning

Door u maximaal te ondersteunen op vlak van standenbouw en aankleding van uw stand wordt u optimaal ontzorgd en legt u de focus op wat voor u écht belangrijk is.

5.

Stevige communicatiecampagne

Surf mee op onze communicatiecampagne en versterk uw naamsbekendheid. Wij reiken u de nodige marketingtools aan om van uw deelname een succes te maken.

6.

Nieuwe trends en beleving

Dit jaar pakt Bis uit met een uitgebreid interieuraanbod. Op Bis laten tal van exposanten de bezoekers van prachtige woningen en afgewerkte producten dromen.

Facts & Figures

84 %
van de bezoekers

heeft concrete
(ver)bouwplannen

93 %
van de bezoekers

start hun project
binnen de 2 jaar

75 %
van de bezoekers

contacteert één of meerdere
exposanten na Bis

50 %
van de bezoekers

bezoekt Bis, bouw- & interieursalon
voor de eerste keer

Start-up @ Bis

Boost uw bedrijf op de grootste (ver)bouw- en interieurbeurs van Vlaanderen. Als gloednieuwe start-up met een BTW-nummer van max. 3 jaar oud, geniet u van een uitzonderlijk voordelig tarief. Wij garanderen u een minimale investering die zeker zijn vruchten afwerpt. Het Bis-team voorziet een all-instand in een uitgelichte zone. Zo wordt u volledig ontzorgd en kan u zich focussen wat voor u écht belangrijk is: tal van kwalitatieve leads verzamelen, uw naamsbekendheid vergroten en verkoop.

Wat zeggen onze exposanten en bezoekers?

Opvallen naast uw stand?

digitaal promopakket bis

Online

Kies voor online visibiliteit op onze populaire mediakanalen en surf mee op onze succesvolle campagnes. Bereik duizenden (ver)bouwers met een digitaal promopakket naar keuze.

Lichtzuil bisbeurs

On-site

Zet uw actie in de kijker via een van onze promotieacties op de beursvloer. Licht uw bedrijf uit op het beursplan, de ledschermen, lichtzuilen, promokubussen of op de site van Flanders Expo.

Inspiratiewoning bis

Zet uw product in de kijker in het inspiratiehuis

Exclusieve visibiliteit

Bis pakt dit jaar uit met een gloednieuwe inspiratiehuis. In deze uitgelichte pop-upwoning laten we de bezoekers wegdromen van een perfect afgewerkte woning. Van gevelstenen tot keuken en meubilair. 

Surf mee op onze uitgebreide campagne en vergroot uw naamsbekendheidDankzij de bordjes (met uw logo en standnummer) op het product en de overzichtsmuur vinden ze in een handomdraai de weg naar uw stand.

Uitzonderlijk aantrekkelijk tarief

Bouw samen met onze ervaren interieurarchitect en min. 7 andere exposanten mee aan het allereerste inspiratiehuis van Bis

Opgelet: het inspiratiehuis is enkel mogelijk in combinatie met een stand op Bis.

Inspiratiewoning bis

Win een creditnota van € 5.000

En we geven u nog een extra reden om deel te nemen!

Het Bis-team nodigt per post 170.000 (ver)bouwers uit en stuurt nog eens 200.000 gerichte e-mails. Trek mee aan de kar en win een van de waardevolle prijzen … zoals een creditnota van € 5.000 op uw huidige deelnamefactuur.

Ontdek onze drie bouwbeurzen

Ook in Antwerpen én Mechelen trekken jaarlijks tienduizenden bouwers en verbouwers naar onze twee andere (ver)bouwbeurzen: Bouw&reno en Wonen. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

7 - 15 oktober 2023

Flanders Expo Gent

13 - 21 januari 2024

Antwerp Expo

27 - 29 jan & 2 - 4 feb 2024

Nekkerhal Mechelen

Contacteer het Bis-salesteam

Na het invullen van het contactformulier nemen wij persoonlijk contact met u op om te luisteren naar uw vragen en wensen.  We bespreken samen met u alle praktische zaken en geven u tips en tricks om van uw deelname aan Bis een geweldig succes te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Scroll naar top