Wil u graag deelnemen of meer info ontvangen?

Heeft u interesse om exposant te worden op bis, bouw- en inspiratiesalon? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bezorgen u vrijblijvend meer info.

Wat zeggen onze exposanten
en bezoekers?

Facts & Figures

83 %
van de bezoekers

heeft concrete
(ver)bouwplannen

92 %
(ver)bouwlustige bezoekers

starten hun project
binnen de 2 jaar

75 %
van de bezoekers

contacteert één of meerdere
exposanten na de bisbeurs

50 %
van de bezoekers

bezoekt de bisbeurs
voor de eerste maal

5 redenen om deel te nemen

Hal 1 bisbeurs

Een sterk concept

De 7 hallen van Flanders Expo vormen een transparant geheel met 8 themazones. Op die manier zal de bezoeker snel de juiste hal en dus ook uw stand vinden. We zorgen voor de juiste signalisatie én voor flink wat beleving doorheen de volledige beurs. Zo kan de bezoeker àlle hallen op een speelse en dynamische manier ontdekken en is er dus alle tijd om inspiratie op te doen. Uiteraard hoort daar ook een stevige mediacampagne bij en we zetten de juiste marketingtools in om de bezoeker te triggeren tot een bezoek aan bis.

Grootste bouwbeurs van Vlaanderen

Met overzichtelijke themahallen, goed voor 43.000 vierkante meter aan beursoppervlakte en zo’n 77.723 bezoekers is bis dé grootste bouwbeurs van Vlaanderen

exposant toont houten vloer
Nacht van bis 2018 exposant van tegels

400 kwalitatieve exposanten

Op bis zijn meer dan 400 regionale kwalitatieve exposanten aanwezig uit diverse takken van de bouwsector: merken, fabrikanten, verdelers, installateurs, aannemers, projectontwikkelaars… Een ideale one-stop-shop voor mensen met concrete (ver)bouwplannen!

Nacht van bis

Tijdens deze sfeervolle nocturne van de bouwbeurs halen de exposanten alles uit de kast, want op de nacht van bis verwelkomen wij maar liefst 17.000 (ver)bouwlustige bezoekers

Nacht van bis 2018 exposant schenkt champagne uit
Nacht van bis 2018 exposant geeft uitleg

82%  terugkerende exposanten

82% van alle exposanten geeft aan opnieuw deel te nemen aan de komende editie. U neemt toch ook deel? Vraag nu om vrijblijvende informatie.

Covid-19 gezondheids- & veiligheidsmaatregelen

Uw veiligheid is onze prioriteit

De gezondheid en het welzijn van de exposanten en bezoekers staan centraal. Om een beursdeelname en -bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen verhoogden we onze reeds hoge hygiënestandaarden en stelden we nieuwe gezondheids- en veiligheidsvoorschriften op. Lees hier de veiligheidsmaatregelen voor alle standhouders.

Contacteer het bis sales team

Na het invullen van het contactformulier nemen wij persoonlijk contact met u op om te luisteren naar uw vragen en wensen.  We bespreken samen met u alle praktische zaken en geven u tips en tricks om van uw deelname aan bis een geweldig succes te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Scroll naar top