Ontdek het programma van bis

Schrijf je in voor gratis adviessessies, neem een kijkje op onze projectzones, kom naar de nacht van bis of neem deel aan de architectuurwedstrijd.

Gratis (ver)bouwadvies

Als je plannen hebt met je woning kom je voor flink wat vragen te staan. Daarom helpen we jou graag een handje met gratis persoonlijke advies- & groepssessies

Nacht van bis

Op vrijdag 11 oktober kan je bis extra lang bezoeken tijdens de nacht van bis. Dan blijven onze deuren open tot 23u. Kom meegenieten van de gezellige sfeer en de livemuziek.

Bis architectuurwedstrijd

De architectuurwedstrijd is uitgegroeid tot een vaste waarde van bis. Dit jaar koos bis voor het thema ‘sharing‘. Wil je meer weten over dit thema of ben je architect en werk je aan een project rond ‘sharing’? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Projectzones

De advieszone, designzone en zone modulair wonen zijn drie unieke zones op bis waar we o.a. de nieuwste trends, alternatieve woonruimtes en nuttige informatie extra in de spotlight zetten.

Gratis documentatie

Bezoek bis en ontvang gratis boeken vol informatie over bouwen, renoveren, bouwmateriaal, bouwpremies, regelgeving en zoveel meer.