Ontdek het programma van Bis

Realiseer jouw (ver)bouw- en interieurplannen dankzij Bis. Je vindt er honderden exposanten, onafhankelijke experts die al jouw vragen beantwoorden en je ontdekt er de laatste trends. Ontdek hier het volledige programma.

Alle kwalitatieve verdelers op één plaats

Eén bezoek aan Bis volstaat om jouw verbouwplannen te realiseren. Op de grootste (ver)bouw- en interieurbeurs van Vlaanderen ontmoet je de meest toonaangevende verdelers uit jouw regio.

Exposantennieuws

Wens je meer nieuwtjes te weten te komen over onze exposanten? Bekijk dan hun pagina met verwijzingen naar blogs, nieuwste producten en tips

Aanpasbaar wonen

Een woning moet mee evolueren met de behoefte van zijn bewoner. Ontdek in deze nieuwe zone hoe je je woning kan aanpassen aan je toekomstige behoeften en noden.

Dag van het Vastgoed

De “Dag van het vastgoed” van het CIB Oost-Vlaanderen vindt opnieuw plaats tijdens Bis. Een dag boordevol actuele vastgoedinformatie, informatieve workshops en netwerkmomenten voor professionals.

Gratis documentatie

Bezoek Bis en ontvang gratis boeken vol informatie over bouwen, renoveren, bouwmateriaal, bouwpremies, regelgeving en zoveel meer.

Een glaasje tijdens de Nacht van Bis

Te druk tijdens de werkweek of het weekend? Kom dan af tijdens onze nocturne tot 23u! Maak kennis met de exposanten met een sfeermuziekje op de achtergrond en een lekker drankje op de standen.

Gratis (ver)bouw-, vastgoed- en interieuradvies

Als je plannen hebt met je woning kom je voor flink wat vragen te staan. Daarom helpen we jou graag een handje met gratis persoonlijke advies- & groepssessies

Scroll naar top