Ontdek het programma van bis

Schrijf je in voor gratis adviessessies, neem een kijkje op onze projectzones, kom naar de nacht van bis of neem deel aan de architectuurwedstrijd.

Gratis (ver)bouwadvies

Als je plannen hebt met je woning kom je voor flink wat vragen te staan. Daarom helpen we jou graag een handje met gratis persoonlijke advies- & groepssessies

Exposantennieuws

Wens je meer nieuwtjes te weten te komen over onze exposanten? Bekijk dan hun pagina met verwijzingen naar blogs, hun nieuwste producten en tips

Nacht van bis

Op vrijdag 8 oktober kan je bis extra lang bezoeken tijdens de nacht van bis. Dan blijven onze deuren open tot 23u. Kom meegenieten van de gezellige sfeer en de livemuziek.

Gratis documentatie

Bezoek bis en ontvang gratis boeken vol informatie over bouwen, renoveren, bouwmateriaal, bouwpremies, regelgeving en zoveel meer.

Bis architectuurwedstrijd

De bis architectuurwedstrijd (°2009) is uitgegroeid tot een vaste waarde. In 2019 koos bis voor het thema ‘sharing‘. Wil je meer weten over dat onderwerp of ben je architect en werk je aan een project rond ‘sharing’? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Projectzones

De advieszone, designzone, zone modulair wonen en interieurzone zijn vier unieke zones op bis waar we o.a. de nieuwste trends, alternatieve woonruimtes en nuttige informatie extra in de spotlight zetten.

Scroll naar top