Ontdek het programma van bis

Schrijf je in voor gratis adviessessies, neem een kijkje op onze projectzones, kom naar de nacht van bis of neem deel aan de architectuurwedstrijd.

Gratis (ver)bouwadvies

Als je plannen hebt met je woning kom je voor flink wat vragen te staan. Daarom helpen we jou graag een handje met gratis persoonlijke advies- & groepssessies

Bis Invest

Tijdens dit gloednieuwe tweedaagse congres voor zowel particulieren als professionelen dragen 15 onafhankelijke experts hun kennis over het beheer, verwerven en overdragen van vastgoed aan je over. 

Nacht van bis

Op vrijdag 11 oktober kan je bis extra lang bezoeken tijdens de nacht van bis. Dan blijven onze deuren open tot 23u. Kom meegenieten van de gezellige sfeer en de livemuziek.

Projectzones

De advieszone, designzone, zone modulair wonen en brand gallery zijn vier unieke zones op bis waar we o.a. de nieuwste trends, alternatieve woonruimtes en nuttige informatie extra in de spotlight zetten.

Bezoekerswedstrijd

Kom naar bis en doe mee aan de bezoekerswedstrijd en win een Smeg koelkast, douche-wc, alarmsysteem, vloer, gevelstenen, een ontwerp van je woning en zoveel meer!

Bis architectuurwedstrijd

De architectuurwedstrijd is uitgegroeid tot een vaste waarde van bis. Dit jaar koos bis voor het thema ‘sharing‘. Wil je meer weten over dit thema of ben je architect en werk je aan een project rond ‘sharing’? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Gratis documentatie

Bezoek bis en ontvang gratis boeken vol informatie over bouwen, renoveren, bouwmateriaal, bouwpremies, regelgeving en zoveel meer.

Brand Gallery

Maak kennis met toonaangevende merken in de Brand Gallery in hal 5. Je vindt er o.a. duurzame woonoplossingen en inovaties.