Beleef de Nacht van Bis

Bezoek Bis op vrijdag 11 oktober tot 23u

Bouwen en renoveren hoeft niet altijd stressvol te zijn. Op vrijdag 11 oktober blijven onze deuren tot 23u voor jou open. Dompel jezelf onder in de wereld van bouwen, renoveren en inrichten in een sfeervolle setting. 

snuif de (ver)bouwsfeer op

Het aangename aan het nuttige koppelen, daar kennen we iets van! Vergeet al je (ver)bouwzorgen bij het betreden van onze hallen, word verrast door een schitterende act en laat je gidsen langs de standen van honderden regionale verdelers. Met een lekker drankje en de warme lach van de exposanten voel je je instant thuis in de wereld van o.a. keukens, badkamers, vloeren en isolatie. 

Neem een handige goodiebag mee naar huis!

Naast tonnen inspiratie en kwalitatieve contacten, neem je ook een handige goodiebag van Bis en haar exposanten mee naar huis! Haal je gele totebag tussen 18u en 23u af aan de uitgang van Bis, zolang de voorraad strekt.

Goodiebag van Bis

Een positieve noot van jong muzikaal talent

Even pauzeren op het designterras in hal 2? Daar hoort een streepje muziek bij! Geniet er van het optreden van twee jonge muzikale talenten, Cedric Haeck en Alexis Boone van de School of Arts, de kunstenfaculteit van de Hogeschool Gent. 

Even pauzeren op het designterras in hal 2? Daar hoort een streepje muziek bij! Geniet er van optredens door jonge muzikale talenten van de School of Arts, de kunstenfaculteit van de Hogeschool Gent. 

Gault & Millau

Maak kans op een etentje van €500

Van (ver)bouwen krijg je honger! Snak jij ook naar een momentje pure ontspanning? Laat je verwennen door onze exposanten en bemachtig via hen één van de felbegeerde exclusieve duotickets voor de Nacht van Bis. Bezoek Bis met die kaart en maak kans op een Discovery Cheque van Gault & Millau t.w.v. €500.

animatie in de wandelgangen

Tijdens de Nacht van Bis willen we natuurlijk een tien op tien krijgen voor sfeer en gezelligheid. Word je verrast door een metershoge steltenloper? Ja hoor. Spot jij een ultrarealistisch schilderij? Misschien zijn het wel onze levende schilderijen! Of zie jij enkele kruiwagens door de gang passeren? Dan zijn onze fantasy schilders aan het werk. In het kort: sfeer gegarandeerd!

Bartel Van Riet - copyright Joris Bulckens

Gratis tuinadvies van Bartel van Riet

18u in de infosessieruimte in hal 4

Lijkt je tuin een grote molshoop? Of beginnen je groene vingers te jeuken bij het zien van Bartel Van Riet? Dan hebben we goed nieuws. De bekendste landschapsarchitect van België deelt z’n beste tuintips tijdens een gratis infosessie op de Nacht van Bis. Neem om 18u plaats in onze infosessieruimte en haal vanaf de start van je (ver)bouwproject het maximum uit je tuin.

Scroll naar top