Bezoek de nacht van bis

De feestelijke nacht van bis vindt dit jaar plaats op vrijdag 11 oktober, dan kan je bis bezoeken tot 23u. Flink wat exposanten verwennen je die avond met lekkere hapjes en drankjes, terwijl je kan genieten van sfeervolle livemuziek. Niet te missen dus!

Gratis shuttlebus naar de nacht van bis

vrijdag 11 oktober van 18u00 – 00u45

Als je met de auto komt, kan je je tijdens de nacht van bis best parkeren in de parking van het Sint-Pietersstation. Van 18u00 tot 00u45 zijn er gratis shuttlebussen die je vanaf Parking Gent-Sint-Pieters naar Flanders Expo brengen en terug. De opstapplaats bevindt zich aan de uitgang van Parking Gent-Sint-Pieters (Koningin Fabiolalaan). De rit naar Flanders Expo duurt zo’n 5 minuten. 

nacht van bis stand van exposant
Nacht van bis kleurenwaaier

Met de auto of het openbaar vervoer

naar de nacht van bis?

De nacht van bis is het meest bezochte moment van de bisbeurs. Omdat de plaatsen op parkings rond Flanders Expo snel volzet kunnen zijn, raden we je aan om de auto te parkeren in de Parking van Gent-Sint-Pietersstation en daar de shuttlebus te nemen, met het openbaar vervoer of fiets te komen of te carpoolen. 

Wil je toch je auto parkeren op de parking rond Flanders Expo? Bekijk hoe je onze beurshallen zo vlot mogelijk kan bereiken.