Beleef de Nacht van Bis

Bezoek Bis op vrijdag 13 oktober tot 23u

Bouwen en renoveren hoeft niet altijd stressvol te zijn. Op vrijdag 13 oktober blijven onze deuren tot 23u voor jou open. Dompel jezelf onder in de wereld van bouwen, renoveren en inrichten in een sfeervolle setting. 

Act Nacht van Bis

snuif de (ver)bouwsfeer op

Het aangename aan het nuttige koppelen, daar kennen we iets van! Vergeet al je (ver)bouwzorgen bij het betreden van onze hallen. Steltenlopers, jongleurs en een circusdirecteur gidsen je langs de standen van honderden regionale verdelers. Met een lekker drankje, de warme lach van de exposanten en pianomuziek op de achtergrond voel je je instant thuis in de wereld van o.a. keukens, badkamers, vloeren en isolatie. 

met de vervangbus naar bis

Genoeg inspiratie opgedaan? Wij zorgen dat je veilig thuis geraakt. Helaas rijdt tram 1 tijdelijk niet naar Flanders Expo, maar gelukkig hebben we voor vervanging gezorgd. Neem de vervangbus op perron 5 aan Station Gent-Sint-Pieters. Die brengt je in zo’n 10 minuten naar Bis of terug naar het station.

Bus Lijncom
Bartel Van Riet - copyright Joris Bulckens

gratis Tuinadvies van Bartel Van Riet

16u in de infosessieruimte in het centrum van hal 1

Lijkt je tuin een grote molshoop? Of beginnen je groene vingers te jeuken bij het zien van Bartel Van Riet? Dan hebben we goed nieuws. De bekendste landschapsarchitect van België deelt z’n beste tuintips tijdens een gratis infosessie op de Nacht van Bis. Neem om 16u plaats in onze infosessieruimte en haal vanaf de start van je (ver)bouwproject het maximum uit je tuin.

Scroll naar top