Bekijk het grondplan van Bis

6 hallen – 8 themazones

De 6 hallen van Flanders Expo zijn ingedeeld in handige themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen. Dankzij de overzichtelijke themazones kan je je tijd extra goed benutten. Wat je ook nodig hebt, je vindt het aanbod gegroepeerd.

Project & Immo

Heb je bouwplannen, wil je vastgoed kopen of verkopen? Dan kan je in deze zone terecht bij onze ervaren vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Je vindt er o.a. makelaars van (assistentie)woningen die zowel regionaal als internationaal actief zijn.

Woningbouw & Renovatie

Van houtskelet- en staalbouw tot modulaire en sleutel-op-de-deurwoningen: in deze zone geven onze exposanten graag uitleg over de verschillende (ver)bouwmethodes en hun persoonlijke aanpak om aan je droomwoning te bouwen.

Ruwbouw

Gevelstenen, beton, platte, zadel- en groendaken, vochtbehandeling, vloer-, dak- en muurisolatie … hier vind je alle essentiële bouwmaterialen en diensten om van je woning een degelijk, duurzaam en energiezuinig pareltje te maken.

Schrijnwerk

Stap binnen in de prachtige beurstoonzalen van de in schrijnwerk gespecialiseerde exposanten en ontdek er het brede gamma van gloednieuwe binnen-en buitendeuren, ramen, vliegenramen, beglazing en trappen.

Exterieur

Wil je je tuin inrichten, je voertuigen beschutten of ben je (op een zonnige dag) op zoek naar verfrissing of schaduw voor in je huis en tuin? Afsluitingen, (garage)poorten, carports, pergola's, veranda's, kunstgras, tuinaanleg, zonwering, rolluiken, zwembaden & -vijvers ... je vindt het allemaal bij onze exposanten.

Haarden & Vloeren

Gietvloeren, parket, laminaat, vinyl- en kurkvloeren, tegels, natuursteen, kachels, open haarden, schoorsteenwerken en sierschouwen: hier vind je een uitgebreid aanbod van vloeren en haarden waarbij de exposanten je met plezier raad geven over het materiaal, het onderhoud en de look.

Sanitair, Energie, HVAC & Elektrotechniek

In deze zone vind je naast badkamers alles om je woning te beveiligen, verluchten, verwarmen, af te koelen en gebruiksvriendelijk te maken. Je vindt er ook dealers van (hernieuwbare) energie, zonnepanelen en warmtepompen die je met plezier uitleg geven over hun service.

Keukens & Interieur

Vind inspiratie en de laatste trends voor je binnenhuisinrichting op de standen van kwalitatieve schilders, keukenmakers en regionale verdelers van meubilair, raamdecoratie, spanplafonds en verlichting. Maak een praatje met de exposanten en bespreek hoe je samen met hen je woning stijlvol en efficiënt kan inrichten.
Scroll naar top