Cementtegels zijn terug van nooit weggeweest

De Boomers onder ons zullen zich het tv-programma ‘Alles komt terug’ misschien herinneren. Het idee was om handig en grappig gebruik te maken van oude VRT-uitzendingen en materiaal dat stof lag te vergaren in vergeten archiefkasten. En of dat aansloeg! Want jawel, de geschiedenis herhaalt zich. Trends van vroeger duiken regelmatig weer op. Terwijl je denkt: ‘Tiens, was dat niet iets van de jaren 80?’

Trends komen terug!

Jaren achter de rug en plots zijn ze daar weer

Vooral in de modewereld is het een komen en gaan van trends. Jaren geleden waren wijde jeanspijpen volop in. En ineens, als bij toverslag, was die rage weer verdwenen. Rondlopen in een wijde jeans was erom vragen: ‘Ja, lach me maar uit. Ik draag brede pijpen’. En boem, een paar jaar later zijn de brede broekspijpen weer helemaal hot. Weg skinny jeans! 

Botha cementtegels Santagostino

Back to the future met cementtegels

Als je jezelf wil terug katapulteren in de tijd, breng dan zeker een bezoek aan de showroom van Botha in Aalter.

Misschien brengt de aanblik van het ruime assortiment cementtegels je terug naar de geur van vers gebakken wafels, recht uit het ijzer dat grootmoeder met haar vuurvaste handen bediende.

Zo modern is het verleden

Als we het over lifestyle hebben, dan heeft iedereen intussen begrepen dat het verleden er niet is om begraven en vergeten te worden. Maar om te koesteren. Veel van wat jarenlang trendy was, heeft eeuwigheidswaarde. Style never goes out of fashion.

Botha cementtegels tango telmo natural aparici
Botha cementtegels Santagostino 1

Verrassende combinaties

De kunst is dus om die vroegere stijl slim te combineren met de huidige trends. Wat maakt dat een strak modern interieur plots iets heel speels krijgt met een Botha cementtegel. Iets bijzonder verrassend, een onaangekondigde stijlbreuk, die niemand had zien aankomen. Hierdoor krijgt je inkomhal of je woonkamer een geheel unieke en eigen stijl die je nergens anders ziet. Jouw stijl!

Botha cementtegels santagostino 2

Foto’s: Botha Bouwpunt Aalter 

Zoals oude metrotegels in vijfsterren, superhippe boetiekhotels. Motiefjes uit ‘lang vervlogen tijden’ die bewondering oogsten in trendy restaurants. Of elementen uit grootmoeders tijd die coworking spaces een heel eigen karakter geven.

Ga er zelf mee aan de slag. Experimenteer, leer en doe het nog een keer. Voor je het weet, start je met een trend van vroeger een nieuwe rage. En de adviseurs bij Botha helpen jou natuurlijk graag om je unieke stijl voor je woning te realiseren.

Vind meer tuin- en wooninspiratie in onze blogposts

Wil je meer tips en tricks voor je huis en tuin ontvangen? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van Bis, bouw- en interieursalon en ontvang iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie en tips uit de (ver)bouw- en interieursector.

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top