DE BOUW,

ook iets voor jou?

3 op de 10 knelpuntberoepen ligt in de bouw. Ongelofelijk, toch?
Bouwen aan de toekomst, ook jij kan dat! Dompel je op Bis volledig onder in de wonderlijke wereld van de bouwsector.
Van boeiende opleidingen tot nieuwe avonturen die op je liggen te wachten. 

De werkplek

de toekomst van de bouw

Een carrière in de bouw, iets voor jou? Het is misschien nog nooit in je gedachten opgekomen of je durft de sprong niet te wagen. Een bezoekje aan de gloednieuwe zone ‘De Werkplek’ op Bis zou je wel eens kunnen overtuigen!

Dat er veel te leren valt in een bouwrichting in het secundair onderwijs, dat bewijst generatie Z op Bis. Een tuinkantoor bouwen in 9 dagen? Met een echte waardevolle skillset is alles mogelijk! De jonge talentvolle leerlingen van 6 Oost-Vlaamse scholen tonen er de kneepjes van het vak

The Mobble modulair wonen op bis 2019 © sandra van watermeulen

De bouw kijkt verder

Kijk jij mee uit naar een nieuwe uitdaging?

Wil je graag afstuderen met waardevolle vaardigheden? Meteen aan de slag gaan tegen opperbeste voorwaarden? Ontdek op de stand van De Bouw Kijkt Verder van Constructiv tal van interessante opleidingen en maak een testrit op een bouwmachinesimulator. 

Praat je graag met echte werkgevers uit de bouwsector? Of met leerkrachten in het bouwonderwijs? Kom dan op woensdag 11 oktober naar de receptie op de stand van De Bouw Kijkt Verder in hal 1 en stel ze al je vragen.

Klaar voor een carrière in de bouwsector? Neem een kijkje naar de vacatures van onze exposanten aan de job wall in hal 1.

Partner:

Mede mogelijk gemaakt door:

Deze scholen bouwen mee:

Scroll naar top