Warmtepomppanelen met Ecopuur en HR energy
Ecopuur

Warmtepomppanelen met Ecopuur en HR energy

Voor sommigen onder ons beter bekend als PVT

Delen:

Groene stroom opwekken is één zaak. Je woning en sanitair water daarbij nog eens verwarmen? Met het Qsilence PVT-systeem kan het. HR energy ontwikkelde een slimme combinatie van een warmtepomp met warmtepomppanelen dat zonne-energie omzet in elektriciteit én warmte. Zij produceren, Ecopuur verkoopt en installeert ze. Over een slimme samenwerking gesproken.

De zon als energiebron dankzij HR energy
Warmtepomppanelen. Die zetten zonlicht om in elektriciteit en warmte. Voor de integratie van PVT-panelen in je woning, werkt Ecopuur samen met het Nederlandse bedrijf HR energy. Zij ontwikkelden het Qsilence PVT-systeem, bestaande uit Qpanels, de warmtepomppanelen, en de Qube, de bijbehorende warmtepomp. De installatie en verkoop ligt bij Ecopuur. Zo bundelen ze hun technische kennis, en versmelten ze de Nederlandse met de Vlaamse markt.

De voordelen van het nieuwste PVT-systeem
Warmtepomppanelen hebben heel wat te bieden. Als snelgroeiende technologie combineren ze het beste van verschillende werelden. Zeker met de nieuwe modellen die HR energy lanceerde in september 2023. Lichter, compacter en beter voor je portemonnee. Kort een overzicht.

Voor een uitgebreidere toelichting van de voordelen, verwijzen we naar naar https://www.ecopuur.be/nieuws/technieken/warmtepomppanelen-met-ecopuur-en-hr-energy

— Een efficiënte investering met hoog rendement

— Een aangename binnentemperatuur tijdens elk seizoen

— Elegant en geruisloos

— Geschikt voor elk daktype

— Geschikt voor elke woning

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top