(Ver)bouwen met een totaalaannemer
All-Bouw

(Ver)bouwen met een totaalaannemer

Je wil een renovatie of een nieuwbouw uitvoeren?

Delen:

Je wil een renovatie of een nieuwbouw uitvoeren? Dan doe je eerst een energiescan of je gaat langs bij een architect. Dat gaat een aantal aanbevelingen geven, waarvoor je dan bij verschillende aannemers offertes gaat opvragen. Je zoekt dan waarschijnlijk o.a. een aannemer ruwbouwwerken, een aannemer buitenschrijnwerk, een dakdekker, een elektricien, een aannemer sanitaire installaties, enz. Van al die facetten wil je natuurlijk meer dan 1 offerte om te vergelijken.

Je voelt het: dat is een hoop werk. Waarom je het doet? Om geld uit te sparen natuurlijk. Als je in je zoektocht de juiste partners uitkiest, zal dat zeker het geval zijn. Maar wat doe je dan met de coördinatie tijdens de uitvoering van de werken? Doe je dat ook erbij?

All-Bouw maakt zich sterk dat je geld kunt besparen door een totaalaannemer te kiezen. Een totaalaannemer doet het vergelijk tussen onderaannemers al jaren. Je kunt dus rekenen op de scherpste prijs. Bovendien weten we met welke onderaannemers we kunnen samenwerken en met welke zeker niet. Dat haalt de foutlast naar beneden en dus ook de (onvoorziene) kosten. Daarenboven stuurt All-Bouw projectleiders naar de uitgevoerde werken om de kwaliteit ervan te beoordelen en om het project zo snel mogelijk te coördineren zodat het blijft vooruit gaan. Bovendien zorgt een totaalaannemer ervoor dat de fases allemaal in de juiste volgorde worden uitgevoerd. Je kunt nl. niet zomaar alles door elkaar gaan uitvoeren. Als je een totaalaannemer al betrekt bij het ontwerp kun je qua oriëntatie, bouwvorm en technieken trouwens heel wat in handen nemen in het licht van energieoptimalisatie. Geloof me vrij: met een goed ontwerp staat of valt jouw bouwproject.

Kortom: een totaalaannemer staat garant voor de scherpste prijzen bij onderaannemers en een totaalaannemer coördineert en controleert met kennis van zaken. Een totaalaannemer kent de volgorde in uitvoering en denkt tot slot best mee na over het voorontwerp, waardoor heel wat geld bespaard wordt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top