Ontdek onze poederlakkerij!
PSM Lighting BV

Ontdek onze poederlakkerij!

Bij PSMLighting hebben we onze eigen poederlakkerij, wat betekent dat we snel kunnen leveren. Ontdek onze efficiëntie en snelheid vandaag nog!

Delen:

Bij PSMLighting hebben we een onderscheidende troef in huis: onze eigen poederlakkerij. Dit stelt ons in staat om niet alleen snel te leveren, maar ook om een breed scala aan RAL-kleuren aan te bieden voor onze verlichtingsoplossingen.

Onze poederlakkerij is samen met de assemblage het hart van onze productie, waar vakmensen met zorg en precisie elke afwerking aanbrengen. Wat ons echt onderscheidt, is onze capaciteit om te lakken in alle RAL-kleuren, waardoor we aan al uw ontwerp- en decoratiebehoeften kunnen voldoen. Bovendien kunnen we materialen tot een indrukwekkende maximale lengte van 250 cm behandelen, wat zorgt voor veelzijdigheid in de ontwerpmogelijkheden.

De voordelen van onze eigen poederlakkerij zijn talrijk:

1. Snelheid van Levering: Onze interne productie betekent snellere doorlooptijden en minder wachttijd voor uw bestellingen.

2. Kleurvariatie: Met de mogelijkheid om in alle RAL-kleuren te lakken, kunt u uw verlichting perfect afstemmen op uw ruimte of merkidentiteit.

3. Maatwerk: We kunnen voldoen aan specifieke afmetingen en ontwerpvereisten, dankzij onze flexibiliteit in lengtebehandeling.

4. Duurzaamheid: Poederlakken is een milieuvriendelijke afwerkmethode met weinig tot geen oplosmiddelen, wat past bij onze toewijding aan duurzaamheid.

Of u nu op zoek bent naar standaardproducten met een snelle levering of unieke, op maat gemaakte oplossingen voor uw project, bij PSMLighting zorgen we ervoor dat onze poederlakkerij u de hoogste kwaliteit en service biedt. Kies voor PSMLighting en ontdek hoe we met onze eigen poederlakkerij uw verlichtingsvisie tot leven kunnen brengen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top