In de pers: “Bouwbedrijf HomeQue ziet orderboek uitpuilen”
HomeQue

In de pers: “Bouwbedrijf HomeQue ziet orderboek uitpuilen”

Het is druk bij HomeQue, de Kortemarkse producent van modulaire woningen. Almaar meer kandidaat-bouwers zijn blijkbaar overtuigd van de voordelen van modulair bouwen.

Delen:

Het is druk bij HomeQue, de Kortemarkse producent van modulaire woningen. Almaar meer kandidaat-bouwers zijn blijkbaar overtuigd van de voordelen van modulair bouwen. Om klaar te zijn voor de toekomst, breidden bestuurders Anthony Verhaeghe en Gert-Jan Andries onlangs het team uit met 4 medewerkers. Ze wijzigden ook de naam van het bedrijf, om nog duidelijker uit te pakken met hun USP’s: ‘quick’, ‘units’ en ‘energy’.
in
Bouwen is vaak een stresserend proces, dat bovendien ook enorm milieubelastend is. Daar willen Anthony Verhaeghe en Gert-Jan Andries van HomeQue iets aan doen. “Bij ons geen traditionele, milieubelastende bouwtechnieken: we combineren standaardmodules om snel en efficiënt een woning op maat samen te stellen. Het resultaat zijn energiezuinige, kwalitatieve woningen die mee kunnen evolueren volgens de noden van hun bewoners”, vertellen ze.

De interesse voor die innovatieve manier van werken is groot, zo blijkt. “Kandidaat-bouwers zien in dat er eigenlijk alleen maar voordelen zijn”, klinkt het. “Tijdens en na onze deelname aan de Bisbeurs kregen we heel wat aanvragen van geïnteresseerden. Dat bewijst dat onze woningen perfect aansluiten bij de aandacht die leeft voor energiezuinig, milieuvriendelijk en levensloopbestendig wonen”, aldus de zaakvoerders.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top