Hyboma blijft trouw aan vaste prijsopgave.
Hyboma

Hyboma blijft trouw aan vaste prijsopgave.

Vraag jouw gratis inspiratieboek.

Delen:

Eén van de sterke troeven van Hyboma is de vaste prijsgarantie. De mensen vragen ons vaak hoe wij dat als één van de enige sleutel-op-de-deurbedrijven nog altijd waar kunnen blijven maken. Eigenlijk hangt alles af van een uiterst precieze berekening van de bouwkost en van een slimme ‘all-in’ aanpak. In onze vaste prijs zit jouw complete bouwverhaal. Je bouwverhaal start met een grondige berekening van het totale project:
Met een uitgebreide voorstudie berekenen we bijvoorbeeld hoeveel de funderingen exact zullen kosten. Wij voeren standaard ook een grondsondering en een hoogtemeting uit. We nemen ook alle gewenste en/of noodzakelijke maatregelen in het lastenboek mee om aan de energieprestatieregels en hemelwatertoets te voldoen. Een minutieuze planning bespaart onszelf en de bewoner een hoop geld, zowel tijdens als lang na de bouw.

Bij Hyboma betekent sleutel-op-de-deur niet dat je aan één bouwstijl of afwerking gebonden bent. Onze architecten en bouwvakmensen werken op maat. Het zijn doorgewinterde vakmensen met ervaring binnen een heel gevarieerd palet van technieken, stijlen en afwerkingen. Je woning wordt er daardoor nooit één van dertien in een dozijn, maar jouw hoogst persoonlijke woonplek. Op het moment dat je je contract tekent, weet je exact wat het totaalplaatje kost. Dankzij die manier van werken blijkt bijna altijd dat onze sleutel-op-de-deurformule goedkoper uitdraait dan wanneer je zelf meerdere aannemers inschakelt.

Bouwen op eigen grond
Bouwgrond vinden op een goede locatie (winkels, scholen, mobiliteit, …) is niet eenvoudig. Hyboma beschikt over bouwgronden van alle groottes en op heel mooie locaties. Maar we bouwen ook op gronden die mensen al in bezit hebben. Ook hier blijft onze vaste prijsgarantie gelden. Bouwen is voor ons op de eerste plaats een kwestie van gemoedsrust en keuzevrijheid.

Wil je er meer over weten, inspiratie opdoen? Vraag dan jouw gratis inspiratieboek: ruim 200 pagina’s woonideeën.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top