Finstral – Minimale ingrepen
Finstral

Finstral – Minimale ingrepen

Raamvervanging - de inschuifmontage

Delen:

Raamvervanging. De inschuifmontage maakt het vervangen van verouderde
aluminium of pvc ramen veel eenvoudiger.
De gebouwen in Europa energetisch renoveren wordt een gigantische opdracht. Tot nu toe wordt jaarlijks slechts een procent gerenoveerd. We moeten dus sneller worden.
Daarvoor hebben we slimme méthodes nodig, zoals de inschuifmethode van Finstral, die het vervangen van verouderde ramen een stuk eenvoudiger maakt. Wat dat inhoudt, toont een renovatieproject voor 1359 ramen in de stadsrand van Erfurt.
De inschuifmontage van Finstral:
Geen lawaai, geen vuil, geen stelling: de inschuifmontage maakt het vervangen van kunststof of aluminium ramen uit de jaren zeventig, tachtig en negentig eenvoudiger
en sneller. Aangezien het raam niet uitgebroken of deels eraf gezaagd wordt, is het niet nodig om de aanwezige gepleisterde gevelisolatie of voorzetwanden van de gevel af te breken. De oude raamaansluiting wordt behouden en ook de grootte van het glasoppervlak verandert niet, zodat de lichtinval hetzelfde blijft. Vanbinnen bedekt de profielloze Nova-line-vleugel het oude raam. Deze is verkrijgbaar in verschillende materialen: kunststof, aluminium of hout.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top