Esthetische zonnepanelen met de X-Roof en X-Tile van Wevolt
Ecopuur

Esthetische zonnepanelen met de X-Roof en X-Tile van Wevolt

Je zonnepanelen en dak in één systeem? De markt is er klaar voor.

Delen:

Je zonnepanelen en dak in één systeem? Ecopuur ging recent in zee met producent Wevolt, onderdeel van Wienerberger. Met hun nieuwste modellen, X-Roof en X-Tile krijg je een toekomstgericht, esthetisch en flexibel alternatief voor het klassieke zonnepaneel. Voor zowel nieuwbouw als grondige renovaties. Waar duurzaamheid en esthetiek elkaar vinden.

X-Roof en X-Tile: zonnepanelen en dak in één systeem
Het laatste decennium stond vooral in teken van het traditionele zonnepaneel. Een grondig uitgewerkte technologie die zonne-energie omzet in elektriciteit. Maar vandaag is de markt klaar voor een vervolg. Een fraaier vervolg. Want voor velen blijven de klassieke zonnepanelen een doorn in het oog. Zo nemen ze het authentieke karakter van je woning weg. Ook de montage van de dakhaken en rails waarop ze rusten, vraagt wel wat werk. Het kan echter anders. Met de X-Roof en X-Tile van Wevolt combineert Ecopuur je dak en zonnepanelen in één systeem.

Duurzaamheid en esthetiek met Wevolt en Ecopuur
De X-Roof is een volledig dakvervangend geheel. Zo zijn de zonnepanelen elegant in het dakvlak geïntegreerd. Terwijl de Wevolt X-Tile panelen netjes opgaan in een geheel van keramische dakpannen. Zowel de X-Roof als de X-Tile vallen nauwelijks op. En combineren een toekomstgericht energiealternatief met een mooi dakvlak. Strak, waterdicht, vuur- en windbestendig. Met duurzaamheid en esthetiek hand in hand.

Nog voordelen van de X-Roof en X-Tile
Naast het esthetische, hebben Wevolt-producten nog wat voordelen te bieden. Zo zet je met de X-Roof en X-Tile alles in op één materiaal, in de plaats van én panelen, én dakpannen. Door het alles-in-éénprincipe loopt de installatie ook vlotter, ook bij renovaties, waardoor de totale meerkost van de techniek beperkt blijft. En wees gerust, deze systemen worden op dezelfde manier geplaatst als standaard dakpannen of -leien. Waardoor de dakwerker meteen aan de slag kan. Ook zijn ze een stuk flexibeler door hun kleinere formaat.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top