Energetisch wooncomfort in Aalter
Homate

Energetisch wooncomfort in Aalter

Energetisch wooncomfort in Aalter Aalter We zijn ontzettend enthousiast om je mee te nemen naar de kijkwoning van Durabrik, waar wij als Homate verantwoordelijk waren voor elektriciteit en domotica.

Delen:

De kijkwoning van Durabrik, gelegen te Aalter, dient als een inspirerend voorbeeld van hedendaagse technologieën en innovatieve oplossingen. Homate is trots op de bijdrage die wij hebben geleverd aan dit vooruitstrevende project. De woning is ontworpen met de nadruk op duurzaamheid en energie-efficiëntie, waarbij gebruik is gemaakt van diverse hoogwaardige merken en producten.

Een ander belangrijk aspect in de kijkwoning zijn de ARPI vloerstopcontacten. Deze innovatieve stopcontacten zijn strategisch geplaatst in de vloer, waardoor het opladen van elektrische apparaten eenvoudig en discreet wordt. De ARPI vloerstopcontacten dragen niet alleen bij aan de esthetische waarde van het interieur, maar bieden ook extra gebruiksgemak en flexibiliteit in de ruimte. Dit is slechts één voorbeeld van hoe Homate streeft naar een perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top