BIS premie
Linea Trovata

BIS premie

Geniet van onze BIS premie op een zonnepaneleninstallatie

Delen:

๐Ÿ ๐ŸŒž ๐๐ˆ๐’ ๐๐ž๐ฎ๐ซ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘: ๐™๐จ๐ง๐ง๐ž๐ฉ๐š๐ง๐ž๐ฅ๐ž๐ง & ๐ˆ๐ง๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐–๐š๐ซ๐ฆ๐ญ๐ž๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ž๐ค๐ž๐ง – ๐“๐จ๐ญ โ‚ฌ๐Ÿ‘๐Ÿ•๐Ÿ“ ๐Š๐Ž๐‘๐“๐ˆ๐๐†!

Op zoek naar zonnepanelen en innovatieve warmtetechnieken met een geweldige deal? Bezoek ons op de BIS beurs, ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿฑ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿณ in Flanders Expo van ๐Ÿณ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ en geniet van onze exclusieve BIS Premie!

๐Ÿ’กIn 2024 zal de overheid de zonnepanelen ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ฒ afschaffen, maar wij zorgen ervoor dat u niet met lege handen achterblijft! Als u tijdens de beursdagen bestelt, ontvangt u tot wel โ‚ฌ ๐Ÿฏ๐Ÿณ๐Ÿฑ ๐—ž๐—ข๐—ฅ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š op uw zonnepaneleninstallatie.

En dat is niet alles! Ontdek ook onze geavanceerde warmtetechnieken die uw huis nog duurzamer maken. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste opties voor uw huis.

๐Ÿ˜Š Tot binnenkort op de B#flandersexpo
Registreer hier voor gratis tickets: https://register.visitcloud.com/survey/0ymgj4rxcj94v?actioncode=NTWO000141ACU&partner-contact=2pq5oe3135ua7

๐Ÿ“… Tijden:
Weekend: 10u – 18u30 โฐโ˜€๏ธ
Week: 13u – 18u30 โฐโ˜€๏ธ
Vrijdag 13/10: 13u – 22u โฐ๐ŸŒ™

๐Ÿ“Flanders Expo Gent – ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿฑ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿณ

#BISBeurs #BIS2023 #zonnepanelen #warmtetechnieken #hernieuwbareenergietechnieken #energiebesparing #FlandersExpo

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top