Bis, da’s eindeloos veel wooninspiratie

7 – 15 oktober, Flanders Expo Gent

Op Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en advies over keukens, badkamers, daken, isolatie, verwarming en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen! 

Bezoek Bis en volg een gratis infosessie van tuinarchitect Bartel Van Riet en interieurgoeroe Kelly Claessens!

Tickets zijn alle dagen geldig, behalve op zondag.

Wat vind je op Bis?

Alle info op 1 plek

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, (hernieuwbare) energie … Je vindt honderden exposanten uit de (ver)bouw- en interieursector in handige themazones. Zo vind je snel wat je zoekt én heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

Vakmensen uit je buurt

Ontmoet regionale kwalitatieve dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Onze exposanten laten je kennismaken met de nieuwste trends en technieken. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

Gratis onafhankelijk advies

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten of krijg de antwoorden tijdens een infosessie in groep. Onze adviseurs zijn pro in premies, duurzaam (ver)bouwen, vastgoed, interieurvormgeving, leningen, werken met een architect …

Kelly Claessens - copyright Sam Gilbert Bartel Van Riet - copyright Joris Bulckens

Volg infosessies van Bartel Van Riet en Kelly Claessens

De Vlaamse tuin- en interieurgoeroes komen naar Bis! Tijdens vier infosessies delen Bartel Van Riet en Kelly Claessens hun beste tips en tricks voor de inrichting van je woning en tuin. Volg een van deze gratis infosessies in het hart van Bis:

  • Infosessie over tuinontwerp van Bartel Van Riet op 14 oktober om 16u
  • Infosessie over tuinontwerp van Bartel Van Riet op 15 oktober om 11u
  • Infosessie over interieurstyling van Kelly Claessens op 9 oktober om 11u
  • Infosessie over interieurstyling van Kelly Claessens op 16 oktober om 11u

Grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen

Eén bezoek aan Bis volstaat om je woning te laten bouwen, (ver)bouwen of gewoon wooninspiratie op te doen!  Honderden regionale kwalitatieve exposanten in de 8 themazones zorgen voor een volledig overzicht van wat de bouwsector te bieden heeft: merken, fabrikanten, verdelers, installateurs, aannemers, projectontwikkelaars … De ideale one-stop-shop als je concrete (ver)bouwplannen hebt!

20191011_BISbeurs(c)SandraVanWatermeulen_192
Advies over energieverbruik bis 2019 ©Sandra Van Watermeulen

Gratis (ver)bouw- & interieuradvies

Heb je een vraag over je (toekomstige) hypotheekleninginterieurinrichting, het werken met een architectpremies, het asbestattest of energieWerk jouw (ver)bouw- en interieurplannen van A tot Z uit op Bis. Tientallen ervaren, onafhankelijke en betrouwbare experts staan er voor je klaar om je een duidelijk antwoord te geven op jouw meest prangende vragen. Schrijf je in voor persoonlijk advies of een infosessie en ga aan de slag met hun tips en inspiratie!

Registreer je gratis

en ontvang je ticket(s) voor Bis, bouw- en interieursalon
Opgelet: vooraf registreren is verplicht!
  • 1 persoonlijk toegangsticket
    (alle dagen geldig, behalve op zondag)
  • gratis (ver)bouw- & interieuradvies
  • infosessie van interieurgoeroe Kelly Claessens
  • infosessie van tuinarchitect Bartel Van Riet
Scroll naar top