Bis, da’s eindeloos veel wooninspiratie

7 – 15 oktober, Flanders Expo Gent

Op Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en advies over keukens, badkamers, daken, isolatie, verwarming en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen! 

Bezoek Bis en volg een gratis infosessie van tuinarchitect Bartel Van Riet en interieurgoeroes Bart Appeltans en Kelly Claessens!

Tickets zijn alle dagen geldig, behalve op zondag.

Wat vind je op Bis?

Alle info op 1 plek

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, (hernieuwbare) energie … Je vindt honderden exposanten uit de (ver)bouw- en interieursector in handige themazones. Zo vind je snel wat je zoekt én heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

Vakmensen uit je buurt

Ontmoet regionale kwalitatieve dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Onze exposanten laten je kennismaken met de nieuwste trends en technieken. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

Gratis onafhankelijk advies

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten of krijg de antwoorden tijdens een infosessie in groep. Onze adviseurs zijn pro in premies, duurzaam (ver)bouwen, vastgoed, interieurvormgeving, leningen, werken met een architect …

Ontvang meer gratis (ver)bouw- & interieuradvies

Heb je een vraag over je (toekomstige) hypotheeklening, interieurinrichting, het werken met een architect, premies of ecologisch (ver)bouwen? Werk jouw (ver)bouw- en interieurplannen van A tot Z uit op Bis. Tientallen betrouwbare experts staan er voor je klaar om je een duidelijk antwoord te geven op jouw meest prangende vragen. Schrijf je in voor persoonlijk advies of een infosessie en ga aan de slag met hun tips en inspiratie!

Advies over energieverbruik bis 2019 ©Sandra Van Watermeulen
Win VIP-arrangement met Bart Appeltans, Kelly Claessens of Bartel Van Riet

Ontmoet Bartel Van Riet, Bart Appeltans & Kelly Claessens

De Vlaamse tuin- en interieurgoeroes komen naar Bis! Tijdens vier infosessies en persoonlijke adviessessies delen Bart AppeltansBartel Van Riet en Kelly Claessens hun beste tips en tricks voor de inrichting van je woning en tuin. Doe mee aan de VIP-wedstrijd en win:

 • Persoonlijke adviessessies over interieurstyling van Bart Appeltans op 7 oktober
 • Infosessie over tuinontwerp van Bartel Van Riet op 7 oktober om 10u30
 • Infosessie over tuinontwerp van Bartel Van Riet op 14 oktober om 10u30
 • Infosessie over interieurstyling van Kelly Claessens op 13 oktober om 18u
 • Infosessie over interieurstyling van Kelly Claessens op 15 oktober om 10u30

Grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen

Eén bezoek aan Bis volstaat om je woning te laten bouwen, (ver)bouwen of gewoon wooninspiratie op te doen!  Honderden regionale kwalitatieve exposanten in onze overzichtelijke themazones zorgen voor een volledig overzicht van wat de bouwsector te bieden heeft: merken, fabrikanten, verdelers, installateurs, aannemers, projectontwikkelaars … De ideale one-stop-shop als je concrete (ver)bouwplannen hebt!

20191011_BISbeurs(c)SandraVanWatermeulen_192

Registreer je gratis

en ontvang je ticket(s) voor Bis, bouw- en interieursalon
Opgelet: vooraf registreren is verplicht!
 • 1 persoonlijk toegangsticket
  (alle dagen geldig, behalve op zondag)
 • gratis (ver)bouw- & interieuradvies
 • infosessie van interieurgoeroe Kelly Claessens
 • infosessie van tuinarchitect Bartel Van Riet
Scroll naar top