Skylux

  • Stand:
  • 1735

Over ons

Als de zon niet bestond, dan was Skylux er niet. De zon is de reden van bestaan voor dit familiebedrijf. Bij Skylux draait alles rond natuurlijk licht.
In 1971 produceerde Skylux zijn eerste lichtkoepels in polyester.
Na meer dan vijftig jaar staan de Skylux-lichtkoepels in heel Europa nog steeds synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Intussen leidt Jean, de zoon van Rik, even gedreven het bedrijf en zorgt hij voor nieuwe impulsen.

Skylux is erg trots op het uitgebreide gamma: lichtkoepels in kunststof en glas, opstanden, lichtstraten voor de industriële sector en terrasoverkappingen voor wie houdt van Outdoor Living.

Daarbovenop nam Skylux recent de Limburgse kmo Nordag over. Nordag lanceerde als Limburgse kmo 10 jaar geleden een nieuwe kijk op dakramen. Het Nordag-dakraam is een intelligent en kwalitatief systeem van Belgische makelij met heel wat troeven. Dankzij deze overname combineert de firma de jarenlange knowhow van een lokale pionier met de expertise van een sterke Europese speler als Skylux.

De missie blijft dus al deze jaren onveranderd: zoveel mogelijk gratis daglicht tot bij de mensen brengen. Het zit in het DNA van Skylux, en dat zal nog vele generaties zo blijven. Zeker weten!

Interesse in de daglichtoplossingen van Skylux? Surf naar www.skylux.be

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top