Lapeirre Woningbouw

Lapeirre Woningbouw

Over ons

Bouwen en verbouwen op maat
Heb je bouwgrond, bouwplannen of renovatiedromen en ben je op zoek naar een totaalaannemer waarbij bouwen op maat centraal staat?
Met totaalaannemer Lapeirre kies je voor het beste van 2 werelden: Je combineert de ervaring van een aannemer met de totaalaanpak van een algemeen bouwbedrijf.

Inspireren
Lapeirre Woningbouw wil als totaalaannemer mensen inspireren en adviseren bij het bouwen en verbouwen van hun woning. Wil je ook eens ruimtes voelen en beleven? Dan is een bezoek aan onze beursstand of aan onze kijkwoning in Kortrijk de ideale start voor je bouwplannen. Check alvast www.lapeirre.be/events voor onze kijkdagen of info-avonden.

Bouwteamaanpak
Lapeirre zet volop in op persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Als totaalaannemer gaan we immers niet alleen jouw huis bouwen, we denken actief mee in elke fase van het project. Daarom geloven we sterk bouwteam-aanpak: een samenwerking van bij het ontwerp tussen architect, aannemer en klant. We combineren hierdoor van bij de start onze technische ervaring en impact op het kostenplaatje met de creativiteit van de architect

Pro-actief
Door onze kleinschaligheid als familiaal bedrijf en het feit dat wij het volledige bouwproces uitvoeren, denkt ons team vooruit en verbinden wij de diverse aannemers die op uw werf zullen werken. Met onze projectleider heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen.

100% op maat
Hier bestaan er geen standaardplannen of -materialen om uit te kiezen, de woningen die wij bouwen spelen 100% in op jouw wensen en behoeften én uiteraard je budget.

Benieuwd? We zien je graag terug op onze stand of op één van onze kijkdagen of info-momenten.
Tot binnenkort!

Team Lapeirre

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top