Dubois Houtskeletbouw
Dubois Houtskeletbouw

Dubois Houtskeletbouw

Over ons

Als familiebedrijf ‘timmeren’ wij reeds meer dan 35 jaar aan de weg, of beter gezegd, aan de woning.

We helpen u uw bouwplannen om te zetten in een betaalbare en kwaliteitsvolle woning. Wij zetten graag onze expertise, vakmanschap en liefde voor het product in voor uw nieuwbouw- of verbouwproject.

Bouwen of verbouwen blijft natuurlijk een heuse onderneming. En toch willen we het allemaal: een gezellige thuis waar het goed vertoeven is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we werfsituaties goed inschatten en erop anticiperen. En om het bouw- of verbouwtraject zo optimaal mogelijk door te komen, houden we daarom van een heldere, open en eerlijke communicatie. Van bij het begin horen we graag waar u als bouwheer aan denkt; en geven wij u graag de verschillende opties en onze voorkeur. Slaap dus gerust op beide oren.

Duurzaam bouwen in stijl: met houtbouw kun je alle richtingen uit: modern, klassiek, landelijk of tijdloos… Veel stijlen, in stijl. En duurzaam uitgevoerd. Want hout is en blijft -aangezien nagroeibaar- één van de meest milieu-vriendelijke bouwmethoden.

Nieuws

INSPIRATIE

INSPIRATIE

Op zoek naar inspiratie? Ontdek, tijdens een bezoek aan onze inspiratie-ruimte, de vele mogelijkheden van houtbouw voor uw nieuwbouw of verbouwing. Maak gerust een vrijblijvende afspraak op info@dubois-houtskeletbouw.be of contacteer ons op 0474 94 88 39

Lees meer »

Vacatures

Houtskeletbouwer

Voor onze werven zoeken wij steeds ervaren en gemotiveerde vaklui.
We bouwen nieuwbouwwoningen, maken woonuitbreidingen, dakoptoppingen, bijgebouwen, modulaire units. Dus de job van Houtskeletbouwer is

Bekijk de vacature »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top