Dubois Houtskeletbouw

Dubois Houtskeletbouw

Over ons

Als familiebedrijf ‘timmeren’ wij reeds meer dan 35 jaar aan de weg, of beter gezegd, aan de woning.

We helpen u uw bouwplannen om te zetten in een concreet, betaalbaar en kwaliteitsvolle woning. Wij zetten graag onze expertise, vakmanschap en liefde voor het product in voor uw nieuwbouw- of verbouwproject.

Bouwen of verbouwen blijft natuurlijk een heuse onderneming. En toch willen we het allemaal: een gezellige thuis waar het goed vertoeven is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we werfsituaties goed inschatten en erop anticiperen. En om het bouw- of verbouwtraject zo optimaal mogelijk door te komen, houden we daarom van een heldere, open en eerlijke communicatie. Van bij het begin horen we graag waar u als bouwheer aan denkt; en geven wij u graag de verschillende opties en onze voorkeur. Slaap gerust op beide oren, of bel ons als u twijfelt. Onze telefoon ligt steeds binnen handbereid.

Duurzaam bouwen in stijl: met houtbouw kun je alle richtingen uit: modern, klassiek, landelijk of tijdloos… Veel stijlen, in stijl. En duurzaam uitgevoerd. Want hout is en blijft -aangezien nagroeibaar- één van de meest milieu-vriendelijke bouwmethoden.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top