de Voogt Parket

de Voogt Parket

Over ons

de Voogt Parket is een familiezaak gelegen aan de rand van de Brugse binnenstad. In onze showroom kan u onze prachtige parketvloeren komen bekijken, voelen en kiezen.

Een mooi interieur begint bij een slimme keuze van vloeren. De keuze van hout in een interieur schept steeds gezelligheid en warmte die u nooit kan bereiken met andere materialen. Een mooie parketvloer hoeft niet duur te zijn, maar het is belangrijk dat u bij uw keuze rekening houdt met een aantal aspecten: de houtsoorten, legpatronen, kleuren, afwerkingen, hardheid en onderhoud. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u graag in uw keuze.

Ook als het gaat over muurbekleding in hout of een trap die u graag wenst te bekleden in hout, plaatsen wij alles volledig naar wens. U kan rekenen op een team van ervaren plaatsers met oog voor detail en afwerking.

Wanneer u renoveert kan u eveneens bij ons terecht. Een woning gekocht en u wenst graag een tweede leven te geven aan het oude parket? Wij brengen er opnieuw het authentieke karakter in. We komen vrijblijvend langs voor een bezoek zodat wij de staat van de houten vloer kunnen bekijken en u kunnen adviseren in de mogelijkheden.

Heeft u waterschade of brandschade, is het parket krom getrokken of verkleurd? Geen zorgen, ook dan kan u beroep doen op ons voor alle herstellingswerken en parketbehandelingen. Wij herstellen en behandelen uw vloer door te logen (bleken), te schuren, te lakken, te oliën, enz., indien noodzakelijk vervangen wij een deel ervan. Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer opnieuw de oorspronkelijke uitstraling krijgt.

Een team van vakmensen begeleidt u van begin tot einde, maar ook na de plaatsing of restauratie kan u rekenen op advies en onderhoud.

U heeft reeds enige kennis van hout en u denkt eraan om zelf uw parket te leggen? We leggen u graag uit hoe en geven u graag tips en advies om tot een prachtig resultaat te komen.

Vertrouwen, flexibiliteit en bovenal kwaliteit, daar staan wij voor…
Kom langs & maak kennis met ons team van vakmensen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top