Bosch Home Comfort
Bosch Thermotechnology

Bosch Home Comfort

Over ons

Bosch is bekend voor zijn topkwaliteit en betrouwbaarheid. ‘Invented for life’ is de leidraad in alles wat we doen. Bosch investeert daarom constant in onderzoek en de ontwikkeling van producten, die de levenskwaliteit verbeteren, die inspireren en tot de verbeelding spreken.

Alles begint met Bosch.

Bosch Home Comfort streeft naar de perfecte oplossing voor je verwarming en je comfort, dit met respect voor het milieu. Dit vertaalt zich in innoverende, kwalitatieve en eenvoudig te bedienen toestellen, gekenmerkt door uitgesproken verzorgd design. Kortom, Bosch creëert technologie voor het leven.
Bosch maakt je huis warm en comfortabel voor onvergetelijke momenten. We creëren herinneringen als alles in onze woning werkt zoals het hoort, als we omringd zijn door onze geliefden in een gezellig huis. Dankzij onze Bosch-verwarmings- en wellbeing oplossingen ben je zeker van een warme en comfortabele thuis.

Alles begint met jou: van de keuze van je Bosch-wellbeing product of verwarmingsketel tot onze technici die klaar staan wanneer je hen nodig hebt. Alles wat we doen, doen we voor jou. Zo eenvoudig is het!
Word elke ochtend wakker in een comfortabel en warm huis.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top