ALV bvba

ALV bvba

Over ons

ALV bv is dé tankexpert voor het saneren van oude mazouttanks. Ondergrondse tanks kunnen we ledigen, reinigen en verwijderen of ze opvullen met Biofill hardschuim. Biofill is een biologisch recycleerbaar product waarmee de mazouttank volledig wordt opgevuld. Bovengrondse tanks worden geledigd, gereinigd en verwijderd. Ook moeilijk bereikbare tanks, bv in kelders, knippen we ter plaatse om dan in kleinere stukken af te voeren.
Voor mazouttanks die nog in gebruik zijn kunt u ook beroep doen op ons voor de wettelijke periodieke controle.
Met het Biofill-schuim vullen wij ook op een ecologische manier holle ruimtes, niet meer gebruikte rioleringen, gasleidingen, kelders,… Hetzelfde schuim gebruiken we ook om verzakte vloeren te liften.

Gemarkeerd product

Products

Biofill Biologisch hardschuim om oude mazouttanks mee op te vullen

Biofill Biologisch hardschuim om oude mazouttanks mee op te vullen

Biofill hars: het veiligste, milieuvriendelijkste en goedkoopste alternatief voor het opvullen en saneren van ondergrondse mazouttanks. Door zijn samenstelling is Biofill schuim uitermate geschikt voor het vullen van holle ruimten zoals het opvullen en saneren van oude mazouttanks of stookolietanks. Wanneer een ondergrondse mazouttank of stookolietank niet meer gebruikt wordt, moet deze buiten gebruik gesteld

Toon product »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top