All-Bouw

All-Bouw

Over ons

All-Bouw bouwt nieuwbouwwoningen voor één of meerdere gezinnen. We zijn géén bouwpromotor, noch een klassieke bouwfirma. We specialiseerden ons namelijk in nieuwbouwwoningen op maat. Daarbij bieden we het vakmanschap van een totaalaannemer met de omkadering van een heuse bouwonderneming. We werken met eigen metsers en verder met heel wat partners die al jàren voor All-Bouw werken.

Al meer dan 25 jaar trekken we met de oerdegelijke Vlaamse (bak)steen nieuwbouwwoningen op voor gezinnen en investeerders. Vergis u niet: All-Bouw bouwt niet enkel villa’s en heeft ook niet die ambitie. Op-maat-bouwen is er voor iedereen en voor elk budget.

Als bouwheer is het uw keuze om het gewicht bij de architect of bij de aannemer te leggen.

Bij All-Bouw kunt u het plan van uw architect voorleggen en laten uitvoeren. Dan bieden wij full service bij de materiaalkeuzes, coördinatie, planning, uitvoering en opvolging.

Zonder architect kunt u echter evengoed aankloppen. Bij All-Bouw kiest u een geschikt bouwperceel, krijgt u een ontwerp en een prijs. Het ontwerp en de materialen zijn altijd volledig vrij te bepalen.

Wat u ook verkiest: U beslist over de stijl en het karakter van uw toekomstige woning, de indeling, de oriëntatie, de grootte, de isolatie, de energievoorziening, het afwerkingsniveau… en alles wat daarbij hoort.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top