Checklist: de beste inbraakbeveiliging

Inbrekers in huis? Dat is schrikken en ook even slikken. Een ongewenste gast in jouw vertrouwde omgeving kan niet enkel materiële, maar ook emotionele schade aanrichten. Hou inbrekers buiten en beveilig je woning niet enkel tijdens feestdagen of vakantiedagen, maar het hele jaar door. Dan pas kan jij met een gerust hart gaan slapen of het huis uit gaan. Kom in deze checklist te weten op welke manieren jij je woning extra kan beveiligen.

Welke inbraakbeveiliging bestaat er?

Als je aan beveiliging van je woning denkt, komen alarmsystemen vast als eerste in je op. Naast de klassieke alarmsystemen bestaan er nog tal van andere soorten inbraakbeveiliging. Simpele buitenverlichting, met eventueel een bewegingssensor, kan bijvoorbeeld al even groot effect hebben als een blaffende hond in huis. 

Grote aanpassingen aan je huis zijn vaak niet nodig om extra veiligheid te creëren. Van geavanceerde systemen tot simpele acties die jij kan ondernemen, in onderstaande checklist sommen we alle soorten inbraakbeveiliging op. 

inbraakbeveiliging met slot

Foto: Dids – Pexels

Checklist: inbraakbeveiliging

Aanpassingen aan je woning

Ben je lange tijd van huis weg?

Wil je bouwen aan een veilige woning waarin jij je helemaal thuis voelt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips en tricks voor de inrichting, afwerking, bouw of verbouwing van je woning. 

DEEL DEZE BLOGPOST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Scroll naar top