(Ver)bouwen in West-Vlaanderen? Bij deze adviseurs kan je terecht!

Droom je van het bouwen of renoveren van je droomwoning in West-Vlaanderen? Laat je eerst adviseren voordat je je handen uit de mouwen steekt. Een mooi resultaat start namelijk bij het juiste bouwadvies. En die kan je inwinnen bij Acasus, het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van Provincie West-Vlaanderen. 

Stel al jouw (ver-)bouwvragen

Wat moet ik eerst isoleren: het dak, de muren of de vloer? Wat is de beste optie om mijn woning te verwarmen? Welke milieuvriendelijke en duurzame renovatiematerialen bestaan er? En wat met waterrecuperatie en infiltratie? Met deze en nog veel meer vragen kan je bij Acasus terecht. De ervaren adviseurs bestuderen je plannen, bekijken waar je nog winst kan boeken op vlak van tijd, comfort en budget. Na het gesprek ontvang je een uitgebreid verslag met een gepersonaliseerd stappenplan die je doorheen je bouw- of renovatieproject loodst.

advies bouwen en verbouwen

Foto: Laurence Katz – unsplash.com

Wat houdt het bouwadvies in?

Wat kan je van de experts van Acasus verwachten? Via een persoonlijk gesprek van ongeveer twee uur verdiepen de experts zich in jouw droomwoning en al jouw vragen. Ze geven je op een heldere en laagdrempelige manier advies bij jouw plannen, zonder dat je over enige technische achtergrond hoeft te beschikken. Of het nu om een nieuwbouwwoning, grondige renovatie of kleine aanpassing gaat, je krijgt van hen een oplossing op maat en een concreet antwoord op al je vragen.

Heb je al een architect onder de arm genomen? Ook die is van harte welkom bij het gesprek.

bouwadvies acasus
bouwadvies acasus

Vraag jouw bouwadvies aan

Kan je het professionele en betrouwbare advies van Acasus gebruiken? Vul dan hier je digitale aanvraagformulier in. Zo beschikken de adviseurs meteen over de nodige gegevens en kunnen ze je vlot verder helpen. De experts zullen je zo snel mogelijk contacteren om een concrete afspraak in te plannen. Heb je geen nood aan uitgebreid bouwadvies, maar zit je wel met een kleinere vraag? Dan helpt het adviesloket je graag verder.

Foto: Acasus

Hoeveel kost het bouwadvies van Acasus?

Breng met je (nieuw)bouwplannen een bezoek aan het kantoor van Acasus in Veurne en betaal nu dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen slechts 25 euro voor je persoonlijk bouwadvies. Werk je aan een renovatieproject? Dan adviseren ze je graag ter plaatse voor 50 euro.

Heb je bouw- of renovatieplannen in Oost-Vlaanderen, dan kan je terecht bij de adviseurs van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen. Meer info lees je hier.

Vind meer inspiratie in onze blogposts

Wil je op de hoogte blijven van de laatste regelgeving, premies en trends? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van bis, bouw- en interieursalon en ontvang iedere maand een nieuwsbrief vol tip, tricks en nieuwtjes uit de (ver)bouw- en interieursector.

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top