Checklist: 9 onmisbare documenten bij verkoop van je woning

Ben jij klaar om je woning te verkopen? Doe hier de test! Met onze checklist gidsen we je door je verkoop en wijzen we je op enkele documenten die je zeker niet uit het oog mag verliezen. Klaar? Verkopen maar!

Woning verkopen? Bereid je voor!

Voordat je je woning kan verkopen, moet je enkele zaken weten over je woning. Zijn er bouwovertredingen, waar liggen de grenzen van het perceel, hoe energiezuinig is de woning enzovoort. De angst om een kat in de zak te kopen zit er bij potentiële kopers in. Een woning kopen is namelijk één van de grootste beslissingen én investeringen in je leven. Je goed informeren is de eerste stap naar een woning van je dromen. Gelukkig zijn er enkele attesten die meer vertellen over de woning en die je als verkoper verplicht moet voorleggen. 

Welke documenten heb je nodig bij de verkoop van je huis of appartement?

woning te koop

Foto: Micheile Henderson – Unsplash

tips om je woning te verkopen

Woning verkopen in een handomdraai?

Lees onze 5 tips voor een vlotte verkoop

Hoe verkoop je je woning snel én voor een mooi prijs? Wij hebben 5 ultieme tips voor jou om de prijs van je woning te verhogen en jouw woning aantrekkelijk voor te stellen aan potentiële verkopers.

Ziezo, nu ben je klaar voor de volgende stap. Wat zijn je plannen? Een nieuwe woning kopen, renoveren, inrichten of nog meer in vastgoed investeren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie voor jouw project.

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top