Yuno

  • Stand:
  • 7321

Over ons

YUNO heeft ‘s werelds eerste aanpasbare matras ontwikkeld die wetenschappelijk onderbouwde garanties biedt dat hij perfect past bij de lichaamsbouw van de individuele klant. Door de personalisering van de matras zal de klant ook beter en correcter slapen.

Het concept is 100% Belgisch en werd ontwikkeld in samenwerking met Custom8 een spin off van de KU Leuven. Het concept van het idee is simpel: Uniek, Wetenschappelijk onderbouwd en Eenvoudig.

Hoe werkt het? Het betreft een meetsysteem dat gegevens over de unieke lichaamskenmerken van een persoon, zoals bouw, lengte, gewicht, leeftijd, m/v, digitaal registreert en vertaalt naar een advies voor de persoonlijke configuratie van een slaapsysteem op maat.

De Yuno matras bestaat uit een basisstuk met aparte, verwisselbare inlegstroken of pads (inlay genoemd). Deze inlay geeft een unieke ondersteuning (op basis van de meting) aan de schouders, taille en heupen, waardoor de persoon een 100% correcte slaaphouding aanneemt. De inlay kan simpelweg in het basisstuk van de matras gelegd worden. En mocht het lichaam in de loop van de jaren veranderen, kan deze inlay vervangen worden zonder een nieuwe matras te moeten aanschaffen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top