Ons engagement voor jouw veiligheid

Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Onze events en eventlocaties stellen alles in het werk om de properste en veiligste plek te creëren om mekaar te ontmoeten en zaken te doen. Je gezondheid en welzijn zijn onze topprioriteit.

Reiniging en hygiëne

Desinfectie

Tijdens onze events zullen alle oppervlaktes gereinigd worden met een type ontsmettingsmiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen heel regelmatig gedesinfecteerd worden. Elektrostatische sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Hand hygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes (zoals de adviesruimte en cateringpunten) beschikbaar zijn. Ontsmet je handen regelmatig! Wegwerphandschoenen zijn ook verkrijgbaar.

Food & drinks

Je kan nog steeds eten en drinken kopen in onze hallen en op onze events. Onze cateraars zullen alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die hun vanuit de overheid worden opgelegd. Wij vragen je vriendelijk om voor het eten je handen te wassen en te desinfecteren.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashless betalingen in onze Easyfairs eventlocaties.

Persoonlijke bescherming en detectie

Mondmaskers

Mondmaskers zijn verplicht op onze events. Wij raden je aan om uw eigen exemplaar te dragen maar er zullen maskers verkrijgbaar zijn, indien je het vergeten bent.

Plexiglas schermen

Er zullen plexiglas schermen voorzien worden bij registratie desks, infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event.

Fysieke afstand

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Social distancing

Wij vragen je om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

Online ticket verkoop

Koop je ticket vooraf online, want verkoop aan de kassa is niet langer meer mogelijk. Je kan je ticket met toegangscode meebrengen op je smartphone of uitprinten. Je barcode zal gescand worden aan één van de (touchless) scanning balies. Omwille van veiligheidsredenen is onsite printen niet meer mogelijk.

Registratie via tijdslot

Kies tijdens de registratie en aankoop van je ticket een specifiek tijdslot voor je bezoek. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden en bespaar je tijd.

Eenrichtingsverkeer

Eenrichtingsverkeer in de gangen zal helpen om je bezoek veilig en aangenaam te maken. Bezoekers zullen elkaar minder kruisen en zo kan je makkelijk anderhalve meter afstand bewaren.

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij je de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

Online voorbereiding

Via de website van onze events kan je je bezoek zo efficiënt mogelijk organiseren. Je kan de exposantenlijst en het content programma raadplegen en vooraf inplannen welke firma’s en producten je wenst te zien en welke adviessessies je wenst te volgen. Voor alle adviessessies dien je je vooraf in te schrijven aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Maximum capaciteit in adviesruimte

In de adviesruimte zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen bewaard worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt wordt, dus kom op tijd. Ga niet zitten op een stoel waar duidelijk op vermeld staat dat hij niet kan gebruikt worden.

Voel je je ziek, blijf thuis

Hoe graag we je ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen je graag om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien je je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan alsjeblieft thuis.

Bedankt!

Wij danken je om deze regels te respecteren.
Hou het veilig en tot binnenkort op een van onze events.

Scroll naar top