Op zoek naar advies, design en duurzame oplossingen?

Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste trends, innovaties en duurzaam woonoplossingen ? Of heb je nog tal van vragen over je bouwplannen of je huidige woning? Bezoek dan zeker één van onze 3 projectzones over design, advies of modulair wonen.

Designzone

In hal 7 staat de Designzone volledig in het teken van interieur en design. Je vindt er onder andere strak meubilair en hippe keukens. Even uitrusten doe je in Bar A Muze, bijvoorbeeld met een glaasje bubbels of – je raadt het al – een amuseke of twee. Ontdek de Designzone dit jaar onder muzikale begeleiding van een zelfspelende piano (Doutreligne 7 (Seven)). Een instrument met een pittige ziel en een drang naar hedendaagse cultuur. Een streling voor het oog, een plezier voor het oor gecreëerd door Piano’s Maene.

Design zetel
Adviessessie bouwen en wonen

Advieszone

Nood aan objectief (ver)bouwadvies? In de advieszone kan je met tal van vragen over bouwen, verbouwen en wonen bij de onafhankelijke experts terecht. 

Tijdens de persoonlijke adviessessies kan je 20 minuten lang al je vragen over je (ver)bouwproject stellen aan één van onze experts.

Heb je vragen over bijvoorbeeld hypothecaire kredieten, werken met een architect, ventilatie of zonne-energie. Onze experts geven tijdens de groepssessies uitleg over verschillende thema’s. Achteraf kan je al je vragen afvuren tijdens een vragenronde.

Nog even geduld, de adviessessies van bis 2021 zijn momenteel nog niet beschikbaar. Bekijk alvast de adviessessies van 2019 en ontdek wat je kan verwachten.

Modulair Bouwen & Wonen

Vandaag woont de gemiddelde Belg op 120 m². Een groeiende bevolking, minder beschikbare ruimte, dure bouwgronden en de nood aan betaalbare en energiezuinige woningen sturen ons richting kleine woonentiteiten waarin het toch aangenaam wonen is.

Zowel bouwbedrijven als architecten zijn volop aan het experimenteren met compacte, verplaatsbare, ingerichte, kwalitatieve en laagenergetische ‘woonpods’ die op enkele uren zo goed als overal kunnen worden neergezet en ook gemakkelijk te verhuizen zijn. 

In hal 1 ontdek je de trend van morgen: kant-en-klare, hoogcomfortabele woonunits voor al je behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanningsruimte. Zo vind je er:

  • The Mobble (stand 1419): een flexibele bouwblok dat een nieuwe manier van leven introduceert. Lees er alles over in onze blog
  • Modulehome (stand 1201): een flexibele oplossing voor alle behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanningsruimte. 
  • Ark Shelter (stand 1466): verplaatsbare units in houtskelet.
Modulair wonen
Brand Gallery bis

Brand Gallery

Tussen de exposanten in hal 5 (santitair, energie, hvac & elektrotechniek) stuit je op de Brand Gallery. Een project waar toonaangevende merken waaronder Allibert, Ecopuur, Niko, Climaways en Siedle Belux, een of meerdere producten in de kijker plaatsen. Je vindt er innovaties, vaste waarden en duurzame woonoplossingen. Kom zeker een kijkje nemen en vraag meer info aan onze host(ess).

Waar bevinden zich de zones?

Conceptueel 3D beursplan van bis met 8 themazones
Scroll naar top