Schrijf je in voor gratis (ver)bouw-, vastgoed- en interieuradvies op Bis

Persoonlijk (ver)bouwadvies

Stel al je (ver)bouwvragen aan één van onze onafhankelijke specialisten tijdens een gratis en persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten.

(ver)bouwadvies in groep

Tijdens een infosessie in groep geeft een expert meer uitleg over zijn of haar vakgebied in groep. Nadien kan je al je vragen afvuren.

Persoonlijk interieuradvies

 Neem je plannen en foto’s mee naar Bis en bekijk samen met onze interieurstylisten hoe je je droomwoning kan realiseren.

Win advies van bv's

Jouw woning zowel binnen als buiten aanpakken? Dat doe je met hulp van 3 bekende koppen: Bart Appeltans, Kelly Claessens en Bartel Van Riet

Persoonlijk (ver)bouwadvies

Stel al je (ver)bouwvragen aan één van onze onafhankelijke specialisten tijdens een gratis en persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten.

(ver)bouwadvies in groep

Tijdens een infosessie in groep geeft een expert meer uitleg over zijn of haar vakgebied in groep. Nadien kan je al je vragen afvuren.

Persoonlijk interieuradvies

 Neem je plannen en foto’s mee naar Bis en bekijk samen met onze interieurstylisten hoe je je droomwoning kan realiseren.

Persoonlijk (ver)bouwadvies

Voor deze adviessessies hoef je je niet op voorhand in te schrijven.

Alle dagen – Brandweerzone Centrum – Stand A5 (hal 4)

Test je kennis over brandveiligheid op de stand van de brandweer. Neem deel aan onze quiz en pak een lading tips mee naar huis. Ze kunnen je leven redden!

De experts van de brandweer vertellen je alles over rookmelders en helpen je om je eigen vluchtplan te maken. Als particulier kun je gratis een bezoek aanvragen van de brandweer. Een brandpreventieadviseur doet samen met jou een controlerondgang en vertelt wat je kunt doen om de brandveiligheid te verhogen.

Voor dit advies hoef je je niet in te schrijven. Wandel binnen in stand A5 en we helpen je zo verder.  

Alle dagen, afwisselende uren tussen 12u en 14u – AID bv – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 3)

Ben je beperkt in jouw mobiliteit? Wil je je woning future-proof maken & voorbereiden op jouw volledige levensloop?

De toegankelijkheidsexperts & -architecten van AID bv (Advies Integrale toegankelijkheid & Design) helpen jou met oog voor je persoonlijke situatie verder met onder meer volgende vragen:

  • Hoe maak ik mijn woning integraal toegankelijk?
  • Waarop moet ik letten om mijn woning zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken?
  • Kies ik in mijn situatie voor een aangepaste woning of een aanpasbare woning?
  • Wat zijn de voordelen van aanpasbaar wonen?
  • Wat is de (Vlaamse) wetgeving inzake toegankelijkheid?
  • Welke aanpassingen zijn nodig om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen?
  • Is het in mijn situatie voordeliger om mijn woning aan te passen of te verhuizen?
  • Kan ik genieten van enige vorm van subsidies?

Graag al een introductie vóór je persoonlijke adviessessie?

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Future-proof en aanpasbaar wonen: van basistips tot subsidies” van AID bv:

AID bv trapt haar adviessessies elke dag af met een leerrijke uiteenzetting in groep!

Advies over energieverbruik bis 2019 ©Sandra Van Watermeulen
Infosessie op Bis

(Ver)bouwadvies in groep

5, 6, 12 en 13 oktober om 14u – Vlaams Energie- & Klimaatagentschap (VEKA) – infosessieruimte (hal 4)

Ga je binnenkort renoveren? Dan kan je genieten van sterk verhoogde subsidies, zowel voor energiebesparende investeringen als voor de verbetering van de woningkwaliteit. Luc Dedeyne van VEKA deelt graag zijn kennis op Bis.

  • De werking en voorwaarden van de nieuwe Mijn VerbouwPremie en hoe je die aanvraagt.
  • De bijzonder interessante voordelige Mijn VerbouwLening voor de prefinanciering van je renovatiewerken.
  • Het interessante renovatiekrediet met rentesubsidie dat je kan afsluiten bij je bank bij de aankoop van een woning met een slechte energieprestatie.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Alles over Mijn VerbouwPremie, Mijn VerbouwLening, het renteloze renovatiekrediet en asbestattest” van Vlaams Energie- & Klimaatagentschap (VEKA):

6 oktober om 16u en 11 oktober om 19u – Pixii – infosessieruimte (hal 4)

Aan de hand van 3 voorbeelden in stedelijk complexe situaties gaan we dieper in op energetisch en duurzaam verbouwen. De 3 totaalrenovaties zijn inspirerende voorbeelden om van een oude rijwoning naar een lage energiewoning, een energiepositieve woning en een passiefhuis te gaan. Niet enkel de technieken en isolatie komen aan bod, maar ook het materiaalgebruik, ruimtegebruik, ecologie en meer.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Ambitieus renoveren in een stedelijke context: inspiratie” van Pixii:

5 en 12 oktober om 11u – Bartel Van Riet – infosessieruimte (hal 4)

Wil je weten hoe je op een budgettaire en met een goed voorbereide visie je (ver)bouwingen kan beginnen én je tuin meteen mee op de goede weg kan zetten? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik overloop met jou graag de algemene principes van een goede tuin. Daarbij neem ik je mee doorheen de basics, enkele tips, hoe je je budget aanpakt en enkele fouten die je liever vermijdt

Wil je een plaatsje vooraan mijn advies winnen? Doe dan mee aan de vip-wedstrijd!

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “(Ver)bouwen en je tuin? Hoe en (vanaf) wanneer pak je dat aan?” van Bartel Van Riet:

10 oktober om 16u & 12 oktober om 15u – Charlotte Cambier – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 6)

Duurzaam bouwen én betaalbaar wonen, die twee thema’s lijken niet te rijmen. En toch, onderzoek over aanpasbare woningen toont aan dat woningen die aansluiten bij de behoeften van de toekomst kostenefficiënter kunnen zijn dan klassieke woningen. Door toekomstgericht te bouwen en doordachte materiaalkeuzes bekom je een woning dat een positieve impact kan maken op het milieu en je portemonnee.

Charlotte Cambier behaalde haar doctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel in 2022. Vandaag werkt ze bij Embuild Vlaanderen als projectcoördinator circulair bouwen.

In deze sessie doet ze het gevoerde onderzoek uit de doeken en geeft belangrijke inzichten mee om de duurzaamheid en kosten van aanpasbaar bouwen te kunnen inschatten.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Duurzaam en betaalbaar wonen: onderzoek toont aan dat het kan, met aanpasbare woningen” van Charlotte Cambier:

11 oktober om 14u – Acasus Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen West-Vlaanderen – infosessieruimte (hal 4)

Onbekend is vaak onbemind en dat is bij bouwmaterialen niet anders. Naast de klassieke materialen zijn er ook heel wat duurzame, biobased en circulaire materialen op de markt. Aan de hand van concrete toepassingen maak je kennis met de verschillende mogelijkheden, voordelen en aandachtspunten van deze materialen. Waarom kiezen voor klassiek als het beter kan?

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Duurzame materialen” van Provincie West-Vlaanderen

6 & 12 oktober om 12u –  Acasus Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen West-Vlaanderen – infosessieruimte (hal 4)

Hoe kan je zowel de energiebehoefte als de -kosten van een woning verlagen, zonder in te boeten aan comfort? Wanneer is je woning klaar voor een warmtepomp? Wat zijn de mogelijkheden als dat nog niet zo is? Via deze infosessie willen we je helpen bij het maken van de juiste keuzes om van jouw woning een fossielvrije en toekomstbestendige thuis te maken.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Energiebewust wonen, vandaag en morgen” van Acasus Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen West-Vlaanderen:

5 en 13 oktober om 12u, 11 oktober om 16u – Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost-Vlaanderen – infosessieruimte (hal 4)

Verwarmen zonder fossiele brandstoffen: wat zijn je opties? De beleidsvisies liegen er niet om, onze toekomst is fossielvrij. Overstappen op een duurzame warmtebron houdt meer in dan enkele het verwarmingssysteem te veranderen. Via deze infosessie willen we je helpen bij het maken van de juiste keuzes om van jouw woning een fossielvrije en toekomstbestendige thuis te maken.

Wat kan je verwachten van deze sessie?

  • Stappenplan richting een fossielvrije woning
  • Welke duurzame warmtebronnen zijn er en hoe maak jij nu de juiste keuze?
  • Kan een hybride verwarmingssysteem dienst doen als tussenoplossing?
  • Hoe passen PV-panelen en een zonneboiler in dit verhaal? Waarop moet je letten?

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Fossielvrij verwarmen, wat zijn je opties?” van Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost-Vlaanderen:

5 oktober om 11u30, 6-10 oktober om 13u30, 11 oktober om 14u en 12-13 oktober om 12u30 – AID bv – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 6)

Ben je beperkt in jouw mobiliteit? Wil je je woning future-proof maken & voorbereiden op jouw volledige levensloop?

De toegankelijkheidsexperts & -architecten van AID bv (Advies Integrale toegankelijkheid & Design) hebben jarenlange kennis en ervaring opgedaan en helpen je jouw woning comfortabel, veilig en gebruiksvriendelijk te maken. Vandaag en in de toekomst, kostenefficiënt én stijlvol!

Ontdek tijdens deze uiteenzetting meer over o.a. integraal toegankelijke woningen, (Vlaamse) wetgeving en het verschil tussen aangepaste en aanpasbare woningen.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Future-proof en aanpasbaar wonen: van basistips tot subsidies” van AID bv:

Graag persoonlijk advies of meer specifieke vragen?
Schrijf je in voor een persoonlijke adviessessie van 20 minuten

5 oktober om 13u, 8 – 10 oktober om 15u en 11 oktober om 17u – Ergotherapeuten Stad Gent- Dienst Zelfstandig Wonen – Van Renterghem Lies & Brackenier Ciel – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 6)

Iedereen wil zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen, maar veel woningen zijn daar niet op voorzien. Veel trappen, drempels, een badkamer zonder inloopdouche, …. je wacht best niet tot het te laat is om al aan oplossingen te denken. Met kleine ingrepen vandaag, vermijd je grote breekwerken en kosten in de toekomst.

Ook bij een grondige renovatie of nieuwbouwproject kan je beroep doen op ons. Ga aan de slag met onze praktische richtlijnen om je woning drempelloos, aanpasbaar of maximaal aangepast te (ver)bouwen. Neem de richtlijnen mee vanaf ontwerpfase en vermijdt een meerkost.

De ergotherapeuten van de stad Gent geven gratis advies en begeleiding voor elke Gentenaar. Ze werken een plan van aanpak uit voor woningaanpassingen op maat van jouw situatie of geven advies van bij de ontwerpfase.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Hoe kan ik mijn woning aanpassen voor nu of later? Praktische richtlijnen om je woning toegankelijk te maken” van Ergotherapeuten Stad Gent – Dienst Zelfstandig Wonen:

5 en 9 om 16u en 11 oktober om 20u – Neos vzw – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 6)

Waar zie jij je later wonen? De meesten onder senioren zullen op die vraag verwonderd reageren: ‘Hier, thuis in mijn eigen huis natuurlijk’.

Je eigen (gezins)woning koesteren is zo herkenbaar, maar eeuwig thuis blijven wonen is niet evident. Daarom is het belangrijk om je huis met een frisse blik te bekijken en een ‘reality check’ te doen.

Neos vzw ontwikkelde i.s.m. Bureau 50 hiervoor de LZUW-woonscan: een eenvoudig instrument dat je op weg zet naar een ‘levensloopbestendige’ woning. Meer dan 1.500 Neos vzw leden vilden de scan in en de resultaten zijn verrassend, leerrijk, inspirerend, … kortom de moeite waard voor zij die zelf senior zijn, zij die willen leren uit de lessen van senioren, en zij die willen inspelen op noden en behoeften van senioren.

Spreker: Martin De Loose, directeur van Neos vzw, het netwerk van ondernemende senioren. Hij gelooft sterk in de kracht van verenigen. Dit drijft hem in het leiden van zijn organisatie, waarin hij met passie de belangen van actieve senioren behartigt.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Hoe levensloopbestendig wonen de senioren?” van Neos vzw:

9 & 11 oktober om 15u – Vlaams Energie- & Klimaatagentschap (VEKA) – infosessieruimte (hal 4)

Is jouw woning klaar voor een warmtepomp of een hybride warmtepomp? Of moet je eerst jouw woning nog beter isoleren? Dieter Patteeuw van VEKA stelt jou tijdens deze infosessie een gloednieuwe en onmisbare tool voor. Ontdek a.d.h.v. enkele parameters wat jouw volgende stap is.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Is jouw woning klaar voor een (hybride) warmtepomp?” van Vlaams Energie- & Klimaatagenschap (VEKA):

11 oktober om 18u & 13 oktober om 11u – Kelly Claessens – infosessieruimte (hal 4)

In onze woning zijn kleuren essentieel voor de sfeer en de look & feel. Ze hebben invloed op ons humeur, ze kunnen ons inspireren, motiveren of ontspannen. Ben je klaar om je interieur een frisse, kleurrijke make-over te geven, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze adviessessie met interieurexperte Kelly Claessens precies wat je nodig hebt. Kelly, oprichtster van de interieurwinkel en ontwerpstudio La Fabrika, bekend van het tv-programma Blind Gekocht, en auteur van het boek ‘F*ck Beige’, helpt je op weg in deze inspirerende adviessessie.

Met handige tipsinspirerende beelden en duidelijke do’s en don’ts laat Kelly je zien hoe je jouw persoonlijke stijl kunt vertalen naar een kleurrijk interieur. Of je nu van gedurfde kleuren houdt of meer naar zachte tinten neigt, deze sessie is een must voor iedereen die op zoek is naar extra tips om een vleugje kleur toe te voegen aan zijn of haar interieur.

Wil je een plaatsje vooraan mijn advies winnen? Doe dan mee aan de vip-wedstrijd!

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Kleur in je interieur” van Kelly Claessens:

5 oktober om 15u & 11 oktober om 19u –  bureau50 – adviesruimte in zone Toegankelijke Wonen (hal 6)

Ook jij kiest ervoor om in je latere levensjaren zelfstandig te blijven wonen. Dat kan op vele manieren. Hiervoor moet je woning ook je latere levensjaren comfortabel, toegankelijk, stijlvol en onderhoudsvriendelijk blijven en daarnaast ook beantwoorden aan de hedendaagse energetische kwaliteiten om haar waarde op termijn te kunnen behouden.

Filip, de woonexpert van Lang Zal U Wonen, licht tijdens deze infosessie toe waaraan een levensbestendige woning voldoet aan de hand van inspirerende voorbeelden.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Lang Zal U Wonen: de levensloopbestendige woning” van bureau50:

5 oktober om 16u, 11 oktober om 17u en 13 oktober om 13u – De Energiecentrale Gent – infosessieruimte (hal 4)

Renoveren is niet gemakkelijk. Het vraagt veel van je tijd, je budget … en misschien zelfs je slaap. Maar in Gent sta je er niet alleen voor. De Energiecentrale helpt al 10 jaar lang gezinnen om hun huis energiezuiniger en comfortabeler te maken. Zo kan je gratis onafhankelijk renovatieadvies aan huis krijgen en zelfs tijdens het hele renovatieproces begeleid worden. Je renovatiecoach helpt je dan bijvoorbeeld bij het vergelijken van offertes en het aanvragen van premies. Ook wanneer je als eigenaar van een appartement je buren wil overtuigen om samen te renoveren, staat De Energiecentrale voor je klaar.

Wil je weten hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Je ontdek het tijdens deze infosessie!

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Renoveren in Gent?” van De Energiecentrale van Stad Gent:

10 oktober om 14u en 12 oktober om 16u – Samenhuizen vzw – infosessieruimte (hal 4)

Huisdelen, cohousing, kangoeroewonen, … Er zijn tal van alternatieven voor het klassieke wonen. Wat past bij jou? Ontdek inspirerende voorbeelden, alle voordelen en het wettelijk kader. Neem alvast een kijkje op https://samenhuizen.be/nl

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Samenhuizen: durf anders dromen over wonen” van Samenhuizen vzw:

12 oktober om 17u – Breekijzer vzw – infosessieruimte (hal 4)

Een verbouwing is een ideaal moment om niet alleen je huis, maar ook je tuin grondig aan te pakken. Dit is een uitgelezen kans om het teveel aan verharding te vervangen door een nieuwe groene oase. Iedere gewipte tegel maakt jouw tuin een mooiere en gezondere plek. Dat bewijzen deze voor-en-na foto’s van deelnemers aan het Vlaams Kampioenschap Tegelwippen.

Maar ontharden, hoe pak je dit veilig en doordacht aan? Hoe zorg je voor een ideaal resultaat, op maat van jouw tuin of voortuin? En welke steun kan je hierbij krijgen? Kom het te weten tijdens deze infosessie door Breekijzer, kenniscentrum voor ontharding en medeorganisator van het VK Tegelwippen.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Tegelwip jouw tuin: do’s en don’ts” van Breekijzer vzw:

6 oktober om 15u – VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 6)

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, of het VAPH, is een overheidsorganisatie die streeft naar een zo groot mogelijke autonomie en levenskwaliteit voor personen met een handicap. Ontdek tijdens deze gratis infosessie o.a. wanneer en hoe je tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen aan de woning voor een persoon met een handicap of het persoonsvolgend budget voor een meerderjarige aanvraagt. 

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen aan de woning voor personen met een handicap” van VAPH:

5 & 6 oktober om 15u  – Spaargids.be – infosessieruimte (hal 4)

Ben je op zoek naar een hypothecaire lening? Spaargids.be maakt jou wegwijs in de complexe markt. Dankzij het online platform waarop gebruikers al jaren elke maand tot soms 100 onderhandelde kredietdossiers met hun community delen, bevindt Spaargids.be zich in een unieke positie om de markt correct in kaart te brengen. Met vergelijkende tabellen als uitgangspunt helpen ze je bepalen welke banken te benaderen en wijzen ze je de weg naar de juiste expert. Volg de gratis infosessie en krijg deze tips & tricks:

  • Hoe onderhandel ik het beste woonleningkrediet?
  • Hoe bereid ik me voor alvorens ik de banken contacteer?
  • Welke banken moet ik bezoeken en waarom
  • Hoe vergelijk ik de verschillende offertes?
  • Online woonkrediet vs. de traditionele aanpak. Wat zijn de grootste verschillen?
  • Kies ik voor een vaste of variabele formule en wat zijn de trends?
  • Hoe belangrijk is de impact van koppelverkoop op je totaalproject?
  • Wat zijn de recentste trends en wijzigingen op de markt?

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Tips & tricks bij het vergelijken van een woonlening en hypothecaire kredieten” van Spaargids.be:

5 & 12 oktober om 14u – Johan Cremery – adviesruimte in zone Aanpasbaar Wonen (hal 6)

Levenslang comfortabel wonen, ook als een fysieke beperking jouw levenspad kruist? Johan Cremeryervaringsdeskundige rolstoelgebruiker, bouwde een nieuwe en aangepaste woning na zijn auto-ongeval. Tijdens deze gratis infosessie deelt hij graag zijn tips en tricks om jouw woning future proof en aanpasbaar te maken.

Schrijf je in voor deze interactieve workshop met voldoende ruimte voor vragen, tijdens de infosessie in groep of na de infosessie 1 op 1.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “(Ver)bouwen om levenslang comfortabel te wonen” van Johan Cremery:

5 & 6 oktober om 13u, 11 oktober om 20u en 12 & 13 oktober om 15u – Orde van Architecten – infosessieruimte (hal 4)

Zit je met vragen over het werken met een architect? Wil je alles te weten komen over de rol van de architect in het (ver)bouwproces en de meerwaarde die hij te bieden heeft?

Schrijf je dan in voor de infosessie die de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten in de advieszone in hal 4.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Werken met een architect? Alles wat je moet weten!” van Orde van Architecten:

10 oktober om 15u en 13 oktober om 16u – Pixii – infosessieruimte (hal 4)

Om een antwoord te bieden aan de zware ecologische voetafdruk van (ver)bouwen is bouwen met hout opnieuw in opmars. Het is dan ook een ideaal materiaal om circulair, duurzaam en ecologisch te verbouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en aan de hand van enkele voorbeelden gaan we dieper in op de meerwaarde en het potentieel van hout als bouwmateriaal.

Schrijf je hier gratis in voor de sessie “Zijn houtconstructies een antwoord op de ecologische voetafdruk van de bouwwereld?” van Pixii:

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Gelieve maar 1 sessie in te boeken zodat ook andere bezoekers geholpen kunnen worden door onze interieuradviseurs.

6 oktober en 12 & 13 oktober – De Interieurdokter-  interieuradviesruimte hal 4

De Interieurdokters lossen de pijnpunten op binnen het interieur van zowel de woon- als werkomgeving. Ze helpen klanten hun persoonlijke stijl te vinden of uit te puren, om nadien concreet te maken op basis van hun budget. De Interieurdokters hechten daarbij veel belang aan hun merkonafhankelijkheid. Stijl heeft immers niets te maken met merken, laat staan de prijs van merken. Alles draait net om de authenticiteit van de producten die je gebruikt om je stijl te communiceren.

   

Schrijf je hier gratis in voor persoonlijk interieuradvies van De Interieurdokter:

7 & 8 oktober – Design Us – interieuradviesruimte hal 4

Hey, ik ben Joke, jouw interieurstyliste!

De plannen voor een nieuw interieur worden meestal niet ineens geboren. Jullie denken na: “Waar gaan we voor kiezen? Wordt het een nieuwe woning, of gaan we ons eigen vertrouwde huis aanpakken? Welke oplossing is het beste te realiseren en wat past binnen de mogelijkheden?”

En als jullie het daar dan over eens zijn en de grote lijnen beslist zijn, komt de volgende vraag vanzelf: “Hoe ziet ons nieuwe droominterieur eruit?”

Er is zoveel keuze aan meubels, stijlen, kleuren, vloeren, gordijnen, en niet te vergeten de vraag: “Hoe blijven we binnen ons budget?” Het kost maanden om alle beslissingen te nemen.

Bij al deze keuzestress kan ik jullie behulpzaam zijn, wat veel tijd bespaart en waarbij ook jullie budget bewaakt wordt (want wie heeft er nooit een te dure impulsaankoop gedaan?). Al bij ons eerste kennismakingsgesprek gaan we bekijken hoe we jullie dromen kunnen waarmaken.

Met deze informatie maak ik voor jullie een interieurplan, door middel van een uitgetekend 3D plan en een moodboard. Hierdoor hebben jullie al meteen een goede impressie hoe jullie droominterieur eruit kan gaan zien!

Daar hoeft het niet bij te blijven, ik kan jullie ook adviseren en ondersteunen bij het kiezen en kopen van meubels en accessoires en een sparringpartner zijn bij het uitwerken van alle ideeën.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en jullie bepalen zelf welke je kiest! Van jullie huis een thuis maken doen we samen aan de hand van jullie wensen en dromen.

Joke Design Us

Schrijf je hier gratis in voor persoonlijk interieuradvies van Design Us:

5 oktober – Ditt Huis – interieuradviesruimte hal 4

Unieke kleur- & materiaalkeuzes én verrassende oplossingen voor jouw indeling. Dat is waar interieurexperten Sigrid en Marijvan Ditt Huis jou bij adviseren.

Breng jouw ideeën, grondplan en foto’s van de ruimte mee naar onze afspraak. Hoe concreter jouw vraag, hoe concreter ons advies.

Nu al benieuwd naar de stijl en aanpak van Ditt Huis? Kijk dan zeker op www.ditt-huis.be

 Ditt Huis

Schrijf je hier gratis in voor persoonlijk interieuradvies van Ditt Huis:

6 & 7 oktober en 11 & 12 oktober – Studio Plek – interieuradviesruimte hal 4

Fien van Studio Plek zorgt als interieurconsultant en copine de route voor jouw droomplek. 

Wil je je ideeën, meest prangende vragen eens aftoetsen of verder uitwerken en zoek je naar iemand met kennis van zaken die met je wil meedenken over materialen, indeling, kleur, raamdecoratie, … Schuif dan zeker bij mij aan tafel en we bekijken de mogelijkheden die het best bij jou passen, altijd op maat van jouw woonwensen, stijl, levenswijze én budget.  

Zo komen we tot een advies waar je meteen mee aan de slag kan. Boek je interieuradvies via de tijdsloten op zondag 6/10, maandag 7/10, vrijdag 11/10 of zaterdag 12/10 en we zien elkaar snel. 

Kan je niet wachten, neem alvast een kijkje op www.studioplek.be

Fien Tamsyn

Schrijf je hier gratis in voor persoonlijk interieuradvies van Studio Plek:

9 & 13 oktober – Studio Mood- interieuradviesruimte hal 4

Hej, ik ben Selien van Studio MOOD en ben gespecialiseerd in het vormgeven van interieurs om je leven gemakkelijker én aangenamer te maken.

Ik bouw voor jou een duurzaam interieur op met als basis een geoptimaliseerd en tijdloos indelingsplan waarin circulatie en lichtinval centraal staan. Hieraan voegen we lagen van materialen, texturen en kleuren toe om zo de juiste MOOD te creëren en een heel karaktervol en persoonlijk resultaat te bekomen. Zowel in de interieuradviezen als volledige 3D-ontwerpen rijk ik creatieve en verrassende oppssingen aan. Ik begeleid je tijdens je renovatie, opfrisbeurt of nieuwbouw project van 1 enkele ruimte tot je volledige woning.

Voor het advies op de Bis-beurs breng je best voldoende foto’s en eventueel plannen en materialen mee van jullie woning zodat we hier heel concreet mee aan de slag kunnen gaan!

Neem alvast een kijkje op de website: www.studio-mood.be

     

Schrijf je hier gratis in voor persoonlijk interieuradvies van Studio Mood:

Interieuradvies bis
Win VIP-arrangement met Bart Appeltans, Kelly Claessens of Bartel Van Riet

Foto Kelly Claessens – copyright Sam Gilbert
Foto Bartel Van Riet – copyright Joris Bulckens

Krijg advies van 3 BV's

Volg de beste tips van Bartel, Bart en Kelly

Dit jaar verwelkomen we drie bekende experts die onze woning van binnen én buiten onder handen nemen: Bart Appeltans, Kelly Claessens en Bartel Van Riet! Onze vip-wedstrijd is helaas al afgelopen, maar je kan de infosessies van Bartel en Kelly nog steeds gratis bijwonen:

Kom naar Bis en sluit aan bij de vrij bij te wonen infosessies:

  • Infosessie van Kelly Claessens op 11 oktober om 18u
  • Infosessie van Kelly Claessens op 13 oktober om 11
  • Infosessie van Bartel Van Riet op 5 oktober om 11u
  • Infosessie van Bartel Van Riet op 12 oktober om 11u

immoadvies in groep

Zondag 8 oktober om 14u – Adviesruimte in de Immo Village (hal 1) – Christophe Niclaus

Aankopen van vastgoed op lijfrente is een alternatieve belegging in vastgoed die momenteel nog niet zo gekend is in Vlaanderen maar enorm veel voordelen heeft. In deze infosessie zal Christophe Niclaus de verschillende soorten van verkoop op lijfrente, de factoren voor de berekening van de lijfrente en alle voordelen bespreken. Dat a.d.h.v. een praktijkvoorbeeld van een onroerend goed dat te koop staat.

O.a. deze veelgestelde vragen worden beantwoord:

  • Wat als de verkoper of koper overlijdt?
  • Wie betaalt de brandverzekering?
  • Wat met het onderhoud aan de woning?

Dinsdag 10 oktober om 14u – Adviesruimte in de Immo Village (hal 1) – dhr. Gert Nuijts – ECCA

Woensdag 11 oktober om 14u – Adviesruimte in de Immo Village (hal 1) – dhr. Erwin Guetens – technisch directeur Milieu bij ACEG

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober om 14u – Adviesruimte in de Immo Village (hal 1) – Carl Schulze & Werner Viane

Wij zijn Spotto®, het nieuwe vastgoedplatform van het CIB dat begrijpt wat mensen nodig hebben voor de volgende ‘vastgoedstap’. We hebben namelijk alle kennis in huis voor ieders ‘thuis’ – van de nieuwe woning. Daarnaast zijn we ook kenner van elke regio en brengen we beleving en geven we betekenis aan mensen hun woonst. Iedereen kan slim en gericht zoeken met de opgedane kennis of zoeken vanuit zijn levensfase met Spotto®. Zo zullen verkopers/verhuurders kwalitatief gevonden worden en kopers/huurders met de juiste kennis geholpen worden

Donderdag 12 oktober om 14u – Adviesruimte in de Immo Village (hal 1) – dhr. Luc Janssens – voorzitter CIB Oost-Vlaanderen

Topics die aan bod zullen komen tijdens deze sessie: Vooruitzichten evolutie vastgoed residentieel – retail – industrieel / De effecten van de nieuwe trends in de makelaardij de komende jaren

Maandag 9 oktober om 14u – Adviesruimte in de Immo Village (hal 1) – meester Frede Van In & meester Célin De Zutter – Reallegal Advocaten

Niets zo vervelend als gebreken die opduiken na oprichting of verbouwing van de woonst. Hoe begint de zoektocht naar de oorzaak? Welke garantie speelt? Met welke termijnen moet je rekening houden? Zijn er verzekeringen die tussenkomen? Frede Van In en Célin De Zutter van advocatenkantoor Reallegal uit Brugge maken je hierin wegwijs.

Binnenkort vind je hier alle adviessessies die plaatsvinden tijdens Bis, bouw- & interieursalon 2024 terug en kan je je inschrijven.

Persoonlijk (ver)bouwadvies

Orde van Architecten – Stand A4 in hal 4 

Heb je een persoonlijke vraag over werken met een architect? Reserveer nu een persoonlijk gesprek met de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten. Hun adviseurs geven je antwoord op volgende vragen:

  • Wanneer moet ik een architect inschakelen?
  • Wat is de rol van de architect bij renovatieplicht?
  • Hoe vind ik de juiste architect voor mijn project?
  • Wat zijn de voordelen van het werken met een architect?
  • Waaruit bestaat zijn takenpakket?
  • Hoe wordt het ereloon bepaald?
  • Wat doe ik wanneer ik een geschil heb met een architect of aannemer?
  • Ik wil mijn woning verbouwen, wat is er allemaal mogelijk en hoe pak ik het aan?
  • Wat is voor mijn bouwidee de beste oplossing?
  • Wat kan de Orde van Architecten voor mij betekenen?

Architecten-Bouwers – Stand 4129 in hal 4 

Droom je over het bouwen of renoveren van een huis? Architecten-Bouwers is een vereniging van zelfstandige architecten die voor jou een sleutelklaar project mét budget- én termijngarantie op maat realiseert.

Tijdens de adviessessies beantwoorden betrouwbare en onafhankelijke architecten je vragen over het bouwen, verbouwen en uitbreiden van woningen en bedrijfsgebouwen. Ze gaan ook dieper in op jouw vragen inzake ruimtelijke ordening, duurzaamheid, bouwmethodes, toegankelijkheid, isoleren en ventileren, de technische aspecten én praktische valkuilen.

Wil je een persoonlijk gesprek met een van de Architecten-Bouwers? Schrijf je dan in voor een persoonlijke adviessessie op stand 4129 in hal 4.

VEKA – Stand A2 in hal 4 

Het Vlaams Energie- en KlimaatAgentschap (VEKA) is op de hoogte van de laatste premies en regelgeving en geeft je graag van 7 t.e.m. 15 oktober 2023 op Bis, bouw- en interieursalon in Flanders Expo een persoonlijk antwoord op jouw vragen.

Met deze vragen kan je zonder inschrijving bij de adviseurs van VEKA terecht:

  • Op welke verhoogde subsidies kan ik een beroep doen om de kwaliteit van mijn woning te verbeteren?
  • Wat houdt de Mijn VerBouwPremie in?
  • Hoe kan ik mijn renovatiewerken goedkoop financieren met de renteloze Mijn VerbouwLening?
  • Is het voordelige renovatiekrediet bij de aankoop van een woning met een slechte energieprestatie interessant voor mij?
  • Hoe werkt het asbestattest bij de aankoop en verkoop van een woning?
Advies over energieverbruik bis 2019 ©Sandra Van Watermeulen

(Ver)bouwadvies in groep

Van 7 t.e.m. 15 oktober – adviesruimte in zone Toegankelijke Wonen (hal 1) – AID bv

Ben je beperkt in jouw mobiliteit, of wil je je woning futureproof maken en voorbereiden op jouw volledige levensloop? De toegankelijkheidsexperts/architecten van AID bv (Advies Integrale toegankelijkheid & Design) hebben jarenlange kennis en ervaring opgedaan en helpen je jouw woning comfortabel, veilig en gebruiksvriendelijk te maken. Vandaag en in de toekomst, kostenefficiënt én stijlvol! Met oog voor jouw persoonlijke situatie kan je bij AID bv terecht voor onder meer volgende vragen:

  • Hoe maak ik mijn woning integraal toegankelijk?
  • Waarop moet ik letten om mijn woning zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken?
  • Kies ik in mijn situatie voor een aangepaste woning of een aanpasbare woning?
  • Wat zijn de voordelen van aanpasbaar wonen?
  • Wat is de (Vlaamse) wetgeving inzake toegankelijkheid?
  • Welke aanpassingen zijn nodig om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen?
  • Is het in mijn situatie voordeliger om mijn woning aan te passen of te verhuizen?
  • Kan ik genieten van enige vorm van subsidies?

7 oktober om 11u30, 11 & 13 oktober om 14u30 – adviesruimte in zone Toegankelijke Wonen (hal 1) – Stad Gent

8 van de 10 woningen is ongeschikt om in te blijven wonen als je ouder wordt. Dat heeft te maken met zaken zoals trappen, drempels en een gebrek aan comfort. Maar ook bij de start van een (ver)bouwproject moeten we vroeger nadenken over de toegankelijkheid van onze woning. Misschien volstaan een paar kleine aanpassingen of ben je beter af met een alternatieve woonvorm.

Wil je een woning op maat van je behoeften en comfortabel op elke leeftijd, dan denk je daar best op tijd aan.
De ergotherapeuten van de Stad Gent bieden gratis informatie, advies en begeleiding bij het kiezen van woonoplossingen en mogelijke aanpassingen bij nieuwbouw of renovatie.
Volg de gratis infosessie op Bis en ontdek hoe je comfortabel ouder wordt in je vertrouwde nest.

11 & 13 oktober om 15u – infosessieruimte (hal 4) – Vlaams Energie- & Klimaatagentschap (VEKA) 

Is jouw woning klaar voor een warmtepomp of een hybride warmtepomp? Of moet je eerst jouw woning nog beter isoleren? Dieter Patteeuw van VEKA stelt jou tijdens deze infosessie een gloednieuwe en onmisbare tool voor. Ontdek a.d.h.v. enkele parameters wat jouw volgende stap is.

8 & 14 oktober om 11u30 & 13 oktober om 16u – Infosessieruimte (hal 4) –  Acasus, het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen West-Vlaanderen 

Hoe wapen je je woning en tuin tegen extreme weersomstandigheden? Misschien zorgen intense regenbuien meermaals per jaar voor wateroverlast op je perceel terwijl het op andere momenten dan weer uitzonderlijk droog is? Of is het tijdens warme zomerdagen moeilijk om de hitte buiten te houden? Je woning klimaat- en toekomstbestendig maken gaat verder dan alleen energetische maatregelen. Tijdens deze infosessie gaat Acasus dieper in op wat jij kan doen om je woning weerbaar te maken tegen ons veranderend klimaat.

Je krijgt er onder andere een antwoord op volgende vragen:

  • Waarvoor kan en mag je regenwater gebruiken?
  • Hoe zorg je ervoor dat overtollig regenwater niet wegvloeit via het riool?
  • Wat zijn de vereisten voor een groendak?
  • Welke voordelen zijn er aan een groengevel?
  • Wat is natuurinclusief bouwen en waarom is het zo belangrijk?

7 oktober om 14u30 & 13 oktober om 19u – adviesruimte in zone Toegankelijke Wonen (hal 1) – bureau50

Wat zijn de aandachtspunten? Trappen, treden, de badkamer, tuin, slaapkamer, keuken, grootte van de woning, ligging, mogelijkheid om die nog te onderhouden, energetische kwaliteit … Kan en wil je de aandachtspunten oplossen of toch liever verhuizen naar een geschikte woning? Hak nu de knoop door voor de problemen zich stellen en heb er langer genot van.

Met bureau50, het doelgroepbureau voor nieuwe en toekomstige ouderen, ontwikkelde Filip Lemaitre het ‘Lang Zal U Wonen’-project waarmee hij nieuwe en toekomstige ouderen informeert, adviseert en op weg helpt naar levensloopbestendig wonen. Tijdens de infosessie over zelfstandig wonen op latere leeftijd toont hij hoe je naar jouw woning kan kijken door de ogen van een minder mobiele oudere. Hij stelt innovatieve stijlvolle oplossingen voor naast nieuwe woonvormen voor een nieuwe generatie ouderen.

7, 8, 14 & 15 oktober om 13u – infosessieruimte (hal 4) – Vlaams Energie- & Klimaatagentschap (VEKA) 

Ga je binnenkort renoveren? Dan kan je genieten van sterk verhoogde subsidies, zowel voor energiebesparende investeringen als voor de verbetering van de woningkwaliteit. Luc Dedeyne van VEKA deelt graag zijn kennis op Bis.

  • De werking en voorwaarden van de nieuwe Mijn VerbouwPremie en hoe je die aanvraagt.
  • De bijzonder interessante voordelige Mijn VerbouwLening voor de prefinanciering van je renovatiewerken.
  • Het interessante renovatiekrediet met rentesubsidie dat je kan afsluiten bij je bank bij de aankoop van een woning met een slechte energieprestatie.

12 oktober om 14u30 – adviesruimte in zone Toegankelijke Wonen (hal 1) – VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap)

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, of het VAPH, is een overheidsorganisatie die streeft naar een zo groot mogelijke autonomie en levenskwaliteit voor personen met een handicap. Ontdek tijdens deze gratis infosessie o.a. wanneer en hoe je tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen aan de woning voor een persoon met een handicap of het persoonsvolgend budget voor een meerderjarige aanvraagt. 

7 & 8 oktober om 15u30 – infosessieruimte (hal 4) – Spaargids.be

Ben je op zoek naar een hypothecaire lening? Spaargids.be maakt jou wegwijs in de complexe markt. Dankzij het online platform waarop gebruikers al jaren elke maand tot soms 100 onderhandelde kredietdossiers met hun community delen, bevindt Spaargids.be zich in een unieke positie om de markt correct in kaart te brengen. Met vergelijkende tabellen als uitgangspunt helpen ze je bepalen welke banken te benaderen en wijzen ze je de weg naar de juiste expert. Volg de gratis infosessie en krijg deze tips & tricks:

  • Hoe onderhandel ik het beste woonleningkrediet?
  • Hoe bereid ik me voor alvorens ik de banken contacteer?
  • Welke banken moet ik bezoeken en waarom
  • Hoe vergelijk ik de verschillende offertes?
  • Online woonkrediet vs. de traditionele aanpak. Wat zijn de grootste verschillen?
  • Kies ik voor een vaste of variabele formule en wat zijn de trends
  • Hoe belangrijk is de impact van koppelverkoop op je totaalproject?
  • Wat zijn de recentste trends en wijzigingen op de markt?

7 & 14 oktober om 16u30, 11 oktober om 14u en 13 oktober om 20u – infosessieruimte (hal 4) – Pixii

Wil je in jouw bouw- of verbouwproject werken met natuurlijke materialen? Ontdek dan in deze sessie de voordelen van bio-ecologische en hergroeibare materialen. Kiezen voor deze materialen heeft een positieve impact op jouw gezondheid en het klimaat.

Kennisplatform Pixii geeft toelichting over:

  • De soorten bio-ecologische bouwmaterialen die vandaag verkrijgbaar zijn.
  • Impact van materiaalkeuze op je gezondheid, het welzijn en het klimaat.
  • Inspirerende voorbeelden: de esthetische meerwaarde van natuurlijke materialen.
  • Wat kost bio-ecologisch bouwen in vergelijking met conventioneel (ver)bouwen?

7 oktober om 13u30 – adviesruimte in zone Toegankelijke Wonen (hal 1) – Johan Cremery

Levenslang comfortabel wonen, ook als een fysieke beperking jouw levenspad kruist? Johan Cremery, ervaringsdeskundige rolstoelgebruiker, bouwde een nieuwe en aangepaste woning na zijn auto-ongeval. Tijdens deze gratis infosessie deelt hij graag zijn tips en tricks om jouw woning future proof en aanpasbaar te maken.

Schrijf je in voor deze interactieve workshop met voldoende ruimte voor vragen, tijdens de infosessie in groep of na de infosessie 1 op 1.

7 & 15 oktober om 11u30 & 13 oktober om 17u – infosessieruimte (hal 4) – Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost-Vlaanderen

Verwarmen zonder fossiele brandstoffen: wat zijn je opties? Het gebruik van fossiele brandstofsystemen is niet alleen nefast voor het milieu (o.a. klimaatverandering, luchtkwaliteit …) maar maakt jouw huishouden ook gevoeliger voor prijsschommelingen. De beleidsvisies liegen er niet om, onze toekomst is fossielvrij. Daarom werden enkele regels in het leven geroepen die het gebruik ervan moeten beperken. Zo mag je in de meeste gevallen geen nieuwe stookolieketel meer plaatsen en worden nieuwbouwwoningen vanaf 2025 niet meer aangesloten op het gasnet. Daarnaast zijn ook heel wat eigenaars van bestaande woningen op zoek naar fossielvrije oplossingen.

Wat kan je verwachten van deze sessie?

  • Hoe evolueer je stap voor stap richting een fossielvrije woning?
  • Wat is lage temperatuurverwarming en wat zijn de voordelen voor jou?
  • Welke duurzame warmtebronnen zijn er en hoe maak jij nu de juiste keuze?
  • Hoe werken warmtepompen en warmtenetten?
  • Kan een hybride verwarmingssystemen dienst doen als tussenoplossing?
  • Hoe passen PV-panelen en een zonneboiler in dit verhaal? Waarop moet je letten?

Overstappen op een duurzame warmtebron houdt meer in dan enkele het verwarmingssysteem te veranderen. Via deze infosessie helpt het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost-Vlaanderen je bij het maken van de juiste keuzes om van jouw woning een fossielvrije en toekomstbestendige thuis te maken.

7, 8, 14 & 15 oktober om 14u30 & 13 oktober om 19u – infosessieruimte (hal 4) – Orde van Architecten

Zit je met vragen over het werken met een architect? Schrijf je dan in voor deze infosessie de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten op zaterdag en zondag om 14u30 en vrijdagavond om 19u in de adviesruimte in de advieszone in hal 4. Je komt er alles te weten over de rol van de architect in het (ver)bouwproces en de meerwaarde die hij te bieden heeft.

7 & 14 oktober om 10u30 – infosessieruimte (hal 4) – Bartel Van Riet

Je tuin meenemen in de voorbereidingen van je verbouwing? Geen probleem! Bartel Van Riet helpt je graag verder op weg om een antwoord te vinden op vragen zoals: Hoe zit het met beperkingen en bouwvoorschriften? Wat met planten en bomen die al in mijn tuin staan? En wat met de waterdoorlaatbaarheid? Daarnaast geeft Bartel je ook graag nog wat tips mee om privacy in je tuin te hebben en hoe je een knus tuingevoel creëert.

13 oktober om 18u en 15 oktober om 10u30 – infosessieruimte (hal 4) – Kelly Claessens

Je wil je interieur onder handen nemen, maar weet niet waar te beginnen? Dan is een moodboard dé manier om je op weg te zetten. Interieurarchitecte Kelly Claessens van La Fabrika toont je in deze sessie alle tips & tricks om met een moodboard aan de slag te gaan. 

Aan de hand van inspiratie- en sfeerbeelden, materialen, kleuren, texturen … die je mooi vindt, maak je een persoonlijk moodboard dat jouw stijl en wensen samenvat. Dit wordt jouw tool en houvast bij de vormgeving van je interieur.
Kelly toont je hoe je hieraan begint, waar je op moet letten en hoe je je moodboard nadien tot leven kan brengen!

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Gelieve maar 1 sessie in te boeken zodat ook andere bezoekers geholpen kunnen worden door onze interieuradviseurs.

13 & 14 oktober – interieuradviesruimte hal 4

Joke van Design Us zorgt als interieurstylist voor de inrichting van sfeervolle woningen, kantoren, winkels en andere ruimtes.

Tijdens een interieuradviessessie bekijk je samen met haar welke kleuren, meubelen, verlichting en andere materiaalkeuzes het best tot hun recht komen bij de inrichting van jouw ruimte.

Wil je gratis advies bij de aankoop van o.a. je meubelen, verf, decoratie en verlichting? Bekijk hieronder de beschikbare tijdsloten en schrijf je dan nu in voor een persoonlijk gesprek op 13 oktober van 13u tot 18u of op 14 oktober van 11u tot 17u op de interieuradviesstand in hal 4.

7 t.e.m. 15 oktober – interieuradviesruimte hal 4

Benieuwd hoe we je slaapkamer of zithoek nieuw leven kunnen inblazen met  maatwerk? Ga je kleiner wonen en wil je beroep doen op een ervaren interieurstylist? Op zoek naar gepersonaliseerd advies over de inrichting van je huis? Bij Il Sogno Homestyling laten we je opnieuw thuiskomen in je interieur, van een enkele kamer tot een volledige totaalinrichting, met verzorging van maatwerk meubelen, gordijnen en verlichting uit eigen atelier.

Opgroeiende tieners, kinderen die het nest verlaten, verhuizen naar een kleinere woning … Net zoals je gezinssituatie, verandert ook je interieur en indeling van je woning doorheen de jaren. Il Sogno Homestyling is de woonstylist bij uitstek voor de herinrichting van je huis of appartement. Wij zijn benieuwd naar je verhaal en geven tips & tricks die perfect aansluiten bij je smaak en levensfase.

Boek nu je adviessessie mét 3D visualisatie !

Voor 7 personen visualiseren we ter plaatse op de beurs 1 woonruimte! Wees er dus snel bij en boek jouw adviessessie mét rendering. Zo zie je meteen hoe jouw woonruimte er in de toekomst zal gaan uitzien en kan je gericht op zoek naar de juiste interieur items op de beurs.

An Daelmans - www.ilsogno-homestyling.be

An Daelmans - www.ilsogno-homestyling.be

11 t.e.m. 13 oktober – interieuradviesruimte hal 4

Ditt Huis – interieurcoaching voor particulieren en bedrijven

Heb jij dankzij jouw passie voor interieur al veel goede ideeën voor je huis. Top! Bij Ditt Huis weten we immers dat onze klanten zélf ‘veel in huis hebben’.

Maar heb je toch nood aan extra inzichten en expertise om knopen door te hakken? Ditt Huis geeft je een professioneel klankbord zodat jij zeker de beste keuze maakt voor jouw situatie.

Boek hieronder een adviesmoment in met interieurcoaches Marij & Sigrid en zij coachen jou naar unieke kleur- & materiaalkeuzes én een logische indeling. Breng jouw ideeën, grondplan en foto’s van de ruimte mee naar onze afspraak. Dat spreekt makkelijker. En hoe concreter jouw vraag, hoe concreter ons advies.

Nu al benieuwd naar de stijl en aanpak van Ditt Huis? Kijk dan zeker op www.ditt-huis.be

Zondag 8 en 15 oktober – interieuradviesruimte hal 4

De Interieurdokters lossen de pijnpunten op binnen het interieur van zowel de woon- als werkomgeving. Ze helpen klanten hun persoonlijke stijl te vinden of uit te puren, om nadien concreet te maken op basis van hun budget. De Interieurdokters hechten daarbij veel belang aan hun merkonafhankelijkheid. Stijl heeft immers niets te maken met merken, laat staan de prijs van merken. Alles draait net om de authenticiteit van de producten die je gebruikt om je stijl te communiceren.

9 & 10 oktober – interieuradviesruimte hal 4

Hey! Ik ben Sandra Derycke, stijlvol ondernemer van iD17 én creatieve duizendpoot met een grote passie voor interieur en styling in het algemeen.

Na ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest als styliste in de wereld van interieur en decoratie, was de tijd rijp om een oude droom nieuw leven in te blazen en besloot ik in januari 2017 iD17 op te richten. Een lumineus idee, na 17 jaar. En zo werd iD17 geboren. Als gepassioneerde en ervaren interieurstyliste richt ik me vooral op de styling van interieur en vastgoedeventstyling, showroomstyling en kantoorstyling. Ook voor interieur- & kleuradvies kan je bij mij terecht.

Altijd welkom na afspraak in mijn zaak te Geraardsbergen, koffie of thee zal klaar staan.

Interieuradvies bis
Scroll naar top