Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Gratis bouwadvies

bis

Deze (ver)bouwspecialisten beantwoorden al je vragen tijdens een gratis en persoonlijke adviessessie van zo'n 20 minuten:

Schrijf je in voor advies!

benoveren

Als je renoveert, doe het dan meteen goed en BENOveer met de B van Beter. Met hogere energetische ambities, goed gepland en goed geadviseerd. Want daar wordt niet alleen het milieu beter van, ook je wooncomfort gaat erop vooruit, de marktwaarde van je woning stijgt, je bespaart flink op je energierekening en je geniet van tal van BENOvatiepremies. 
  
Maar wat zijn de BENOvatienormen precies? Hoe pak je je persoonlijk BENOvatietraject best aan? Bij welke architect of aannemer kan je terecht? En op welke premies heb je als BENOveerder recht?

Om elke kandidaat-renoveerder van een objectief en persoonlijk antwoord op deze vragen te voorzien, sloegen het Vlaams Energieagentschap, netbeheerder Eandis/Infrax, aannemersfederatie Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en de Orde van Architecten de handen in elkaar.

Schrijf je in voor BENOvatie-advies!

Bis, bouw- en inspiratiesalon
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent
+32 (0)9 241 92 11
info@bisbeurs.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer