Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Cateringpunten

bis

Geniet tijdens je beursbezoek van een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een snel tussendoortje in een van onze cateringpunten

brasserie 

Brasserie Marie & Luigi - 1ste verdieping hal 1

Op zoek naar een soepje of slaatje? Een vegetarische hap, 'Pure Belgian Food' of een verse pasta? Dan schuif je aan tafel bij Brasserie Marie & Luigi. Open op vrijdag vanaf 17u en op weekenddagen van 11u tot 15u.

urbanfresh 

Fast & Fresh - tussen hal 1 & hal 5

Hier kan je genieten van biobroodjes, lichte salades of verse soep. Leuk weetje: alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar!

dinner

Bistro - achteraan hal 1

Dinner is served in onze Bistro! Schuif aan tafel voor een heerlijke quiche, een pittige curry of een snelle croque, hier vind je voor elk wat wils.

brood 

Bar Baguette - hal 2

Een snelle hap of een kleine honger? Bar Baguette heeft broodjes, smosjes, salades en tal van versnaperingen in de aanbieding.

urbanfresh 

Smoothies & More - hal 4

Bij Smoothies & More is er keuze uit belegde broodjes, vers bereide salades, smoothies en juices. “Good Food is Good Mood”. 

italiancorner 

Italian Corner - hal 6

In dit modern Italiaans pastakraam hangt de verse basilicum tussen de frisse tomaten. De verse pizza's en pasta’s worden à la minute bereid en ter plaatse afgewerkt. Een kleine honger stillen we met pancetta, salami Felino, grissini, gemarineerde artisjok ...

hapje 

Bar A Muze - hal 7

Mag het wat meer zijn? In Bar A Muze kan je genieten van verschillende apero's en amusekes, vergezeld door een coupke champagne of een vers getapte pint.

Bis, bouw- en inspiratiesalon
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent
+32 (0)9 241 92 11
info@bisbeurs.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer