Aquacare

Hal5 , Stand: 5324

Met meer dan 44 jaar ervaring is Aquacare-Kinetico een toonaangevende onderneming in waterbehandeling. Het gamma bestaat uit waterontharders, drinkwatersystemen, drinkfilters en RO systemen. Daarnaast leveren we andere diensten zoals installatie, onderhoud en zoutlevering.


Voeg toe aan mijn favorieten
Industrieweg Daelemveld 1026
3540 Herk-de-Stad
België
0800 22 002

Categorie

  • Waterbehandeling
https://youtu.be/vDbloNYz8bI

Heeft u last van hard water? Zijn uw huishoudtoestellen aan vervanging toe door ophoping van kalk? Maak dan kennis met de Premier Compact, de ultieme waterontharder. Door zijn dubbele cilinder geniet je van de voordelen van zacht water, 24 op 24, 7 op 7! Het toestel werkt zonder elektriciteit en is zuinig in water- en zoutverbruik. Dankzij zijn e-max technologie, compact formaat en efficiënte werking, is dit toestel een must voor elk huishouden. Onze toestellen spoelen tevens met zacht water waardoor uw toestel langer meegaat.

https://youtu.be/YoTcZFtJmmI

Aquacare-Kinetico is op de Benelux markt met meer dan 44 jaar ervaring een toonaangevende onderneming in waterbehandeling. Wij bieden u een totaaloplossing aan: we beschermen uw huis door hard water om te zetten naar zacht water en beschermen uw lichaam door u zuiver drinkwater te bieden rechtstreeks uit uw huidige kraan. Wat niet-elektrische waterontharders voor particulieren betreft, is Aquacare marktleider in België. We zijn gespecialiseerd in het verdelen, installeren en onderhouden van waterontharders. Verder hebben we een gamma drinkfilters en drinkwatersystemen. U kunt ook bij ons terecht voor zoutblokken, pastillezout en omgekeerde osmose. Wij verkopen zowel aan particulieren als professionelen.

Bis, bouw- en inspiratiesalon
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent
+32 (0)9 241 92 11
info@bisbeurs.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer