Wereldleider in domotica bekroont Gents project van Casa Grande

Crestron is wereldleider in domotica en automatisatie. Het bedrijf staat nooit stil en beloont jaarlijks ook graag haar partners wereldwijd. De Crestron EMEA Integration Awards zetten de kennis en expertise in de verf van Crestron-integrators, -consultants en -programmeurs. De afgelopen vijftien jaar kreeg Casa Grande deze hoge erkenning liefst drie keer, ditmaal voor de residentiële integratie van de Crestron Pyng-domotica in Gent.

Stevige concurrentie
Met bijna 150 inzendingen uit 19 landen, gerealiseerd door meer dan 70 integrators, was de concurrentie ook dit jaar bikkelhard. Zaakvoerder Yves Huys vertelt hoe Casa Grande met Project FW toch een felbegeerde prijs in de wacht kon slepen: “Bij onze klant in Gent hebben we de Crestron Pyng-domotica volledig draadloos geïmplementeerd op de bestaande bekabeling. Zonder kapwerken of nieuwe leidingen.”

100% draadloos?
Ja hoor, àlles. Van de verlichting tot de gordijnen, home cinema met projector, Bose-muziekinstallatie, videofoons, toegangscontrole, camera’s en uiteraard de bewegingsmelders van Crestron.” Voor Yves van Casa Grande kon de beurs alvast niet meer stuk. “Dankzij Crestron kunnen wij tegemoetkomen aan de behoeften van onze meest veeleisende klanten.” De twee zijn duidelijk elkaars grootste fan.

Scroll naar top