We focus on what we can change

Sinds onze start in 2007 is Ecoworld uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. A force to be reckoned with, gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen, omvormers, opslagbatterijen en laadpalen. Intussen kan je bij Ecoworld ook terecht voor de installatie van lucht-lucht warmtepompen en zwembaden. It feels good to go blue!

We focus on what we can change. En dat mag je letterlijk nemen. Wij wenden namelijk onze kennis en expertise aan om jouw leven een duurzame make-over te geven, van zonnepanelen tot warmtepompen. Ecoworld zorgt steeds voor een totaaloplossing op maat van jouw huis, kleinschalige kmo of industrieterrein. Wij vertalen jouw ecologische noden naar een efficiënte energieoplossing, because we believe in a green future for everyone.

Achter Ecoworld schuilt een hecht team dat barst van de technische knowhow en expertise. Samen met een team van sterke sales, efficiënte administratie en vakkundige installateurs, leiden zaakvoerders Nicola en Thomas de weg naar een groene toekomst. Dit doen ze vanuit hun energieneutrale hub in Gent, de perfecte thuisbasis om heel Vlaanderen van een duurzame energiehuishouding te voorzien.

Sinds begin dit jaar is ook ons nieuw magazijn met bijhorende kantoren in het industriepark in Beernem geopend!

Website

Scroll naar top