TECEsolid & TECEfilo-Solid

Beschrijving

TECEsolid richt zich op het marktsegment van de openbare en semi-openbare toiletten – onderdelen waarbij de esthetiek geen dominante rol heeft. Hier heeft de bedieningsplaat visueel en functioneel heel wat te bieden.

Het ontwerp is minimalistisch puristisch en toch intuïtief: grote knop, kleine knop – duospoeltechniek, uiteraard geschikt voor alle universele spoelkasten van TECE.

De vlak ingebouwde bedieningsplaat, die slechts zes millimeter dik is, is vervaardigd in een robuuste sandwich-constructie: een twee millimeter dikke metalen plaat beschermt het kunststof frame tegen de zware omstandigheden van openbare ruimtes, vooral bij een hoge gebruiksfrequentie. Hij kan verborgen worden vastgeschroefd ter bescherming tegen diefstal. Rubberen trillingsdempers onder de knoppen voorkomen op betrouwbare wijze rammelende geluiden bij activering en zorgen voor een hoogwaardig gevoel.

De robuuste wc-bedieningsplaat meet 220 x 150 millimeter, het oppervlak is verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal met of zonder anti-fingerprint coating. Hij is ook verkrijgbaar in wit mat of glanzend en in chroom glanzend.

Scroll naar top