Ontdek de koning van alle sierpleisters

Beschrijving

Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed hebben op je gevel. De sierpleister wordt op termijn vuil of verkleurt. Niet zo prettig als je elke dag op een vuile gevel moet kijken. Bij Willco Products komen we met dé oplossing: WILLCO Premium KR.

Minimale vervuiling
WILLCO Premium KR is een sierpleister die een maximale gevelbescherming biedt bij alle mogelijke weersomstandigheden. Doordat de pleister sneller droogt na het aanbrengen, is hij sneller bestand tegen regen.

Mooie korrelstructuur
Een gladde textuur of een iets korreligere, jij kiest. WILLCO Premium KR is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. De geperfectioneerde korrelstructuur die bekomen wordt is vooral te wijten aan het gebruik van alternatieve marmerkorrels die ronder zijn van vorm en wit van kleur.

Gevel blijft langer proper
Als kers op de taart bevat WILLCO Premium KR standaard het WILLCO Plus additief, dat zorgt voor een extra bescherming tegen algen- en mossenvorming. Een gevel die vuil wordt, heeft deels te maken met een lange blootstelling aan vocht. Door de unieke hydrofobe eigenschappen in de sierpleister, droogt de gevel veel sneller op. Het parelende en zelfreinigende effect zorgt ervoor dat de blootstelling aan nat en vocht minimaal is, wat resulteert in het langer proper blijven van de gevel. De WILLCO Premium KR is dus uitermate geschikt voor het vochtige Belgische klimaat.

WILLCO Premium KR
Een sierpleister die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft; dat is de WILLCO Premium KR. Niet voor niets de koning van alle sierpleisters!

Interesse in deze sierpleister? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie!

Media

Website

Downloads

    Scroll naar top