Loewe OLED. Fascinerend. Anders.

Beschrijving

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.
De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.
Echt zwart
Elk van de 8,3 miljoen pixels wordt apart aangestuurd. Uitgeschakeld zijn ze zwart. Het resultaat? Een extreem hoog contrast.

Briljant beeld
Door perfecte contrasten ontstaat een ongeëvenaard gevoel van diepte.

Ultradun display
Geen achtergrondverlichting, geen vloeibare kristallen. Geen wonder dat OLED-schermen dunner zijn dan de meeste smartphones.

Perfect beeld. Uitermate scherp. Vanuit elke kijkhoek
Doordat een Loewe OLED 4K-tv geen achtergrondverlichting heeft, levert een OLED-scherm vanuit elke kijkhoek perfecte beelden en kleuren. Zo heeft iedereen er iets aan!

Loewe OLED vs. LED/QLED
Omdat bij een led-tv meerdere pixels tegelijk oplichten, ontstaat geen zacht zwart, maar een grijsachtige sluier die de kleuren en contrasten vervormt. Een OLED-pixel licht automatisch op, met optimale zwartwaarden als resultaat. Enkel dit contrast doet perfecte kleuren stralen en zorgt voor meer details, diepte en textuur.

Loewe Bild 3 PAST OVERAL. IN ELK HUIS.
OLED is een fascinerend andere ervaring die TV kijken in een hele nieuwe dimensie brengt, met knallende, levendige kleuren, verbazend scherpe beelden, een ongelooflijk kleurenspectrum en kristalheldere details. Wil u graag een voetbalwedstrijd bekijken alsof u aan de zijlijn staat? Of een spannende detective in volledige duisternis bekijken en nog steeds elk detail kunnen onderscheiden? OLED neemt u mee naar het midden van de actie!

Scroll naar top