IsoHemp hennepblok, natuurlijk efficient

IsoHemp hennepblok, natuurlijk efficient

IsoHemp is een Belgisch verhaal begonnen in 2012 door twee jonge ondernemers: Olivier Beghin en Jean-Baptiste de Mahieu. Als industriële fabrikant van duurzame bouwmaterialen biedt het bedrijf isolerende, natuurlijke en hoogwaardige gebouwschil voor alle bouw-, renovatie- en scheidingsmuren.

De keuze van bouwmaterialen is van eerste belang. Efficiëntie , eenvoudige implementatie, impact op het milieu en gezondheid zijn allemaal criteria die uw keuzes leiden.

Voor elk bouw- of renovatieproject zoeken we naar een compromisloze oplossing. Als het vanzelfsprekendheid is om een gebouw met hoge prestaties te hebben, zou het dan niet een natuurlijk efficiënt gebouw zijn?

De IsoHemp hennepblok: een 5 in 1 product met vele voordelen

Gecombineerd met een draagstructuur vormen de IsoHemp hennepblokken de gebouwschil en combineert alle gewenste kwaliteiten in één materiaal.

Kiezen voor een hennepblok envelop betekent kiezen voor een 5 in 1 oplossing:
– Thermische isolatie om het dagelijkse energieverbruik te verminderen.
– Akoestische isolatie voor een verbetering van de levenskwaliteit en sereniteit
– Vochtregulatie voor een gezond en aangenaam binnenklimaat
– Bescherming en brandweerstand voor een ontvlambaar product, met een brandweerstand van meer dan 2 uur en zonder uitstoot van giftige dampen.
– Tot slot is het een product dat enerzijds de ecologische voetafdruk vermindert door zijn isolatiefunctie, maar ook door zijn positieve koolstofbalans: 1m³ hennepblokken slaat meer dan 100 kilo CO² op.

Perfecte combinatie van prestaties en duurzaamheid

Gemaakt van een mengsel van hennep en kalk, wat al vele decennia lang bewezen is, is IsoHemp hennepblok een high-performance materiaal.

Meer weten?
Op de website van IsoHemp www.isohemp.com kunt u tal van projecten en referenties raadplegen, de technische documenten die nodig zijn voor uw project downloaden, zich inschrijven voor een opleidingssessie of een werfbezoek, enz.
Bezoek ons in BisBeurs in Hall 1 – stand 1309

Scroll naar top