Geurbeleving of ontgeuring via het ventilatiesysteem!

Ontdek nu VentyFresh , next step in ventilation!

We bouwen steeds luchtdichter. Wat goed voor het milieu natuurlijk, want dan moeten we minder stoken. Hierdoor kunnen ook nare geuren niet meer op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Ook moeten we zorgen dat er voldoende gezonde en verse lucht blijft binnenkomen. Daarom beschikken moderne woningen over een ventilatiesysteem. Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor een systeem D ventilatie. Dit systeem zorgt voor toevoer van verse lucht in alle droge ruimtes.

In de winkels vind je uiteraard luchtverfrissers of geurstokjes, maar die werken slecht tijdelijk. Daarnaast zijn die geuren vaak erg intens en moet je elke kamer apart behandelen. Daarom ontwikkelden wij Ventyfresh. VentyFresh sluit je eenvoudig aan op je eigen ventilatiesysteem D en daarmee behandel je je hele woning in één keer. Door de geuren te vernevelen in het het kanalennet van je ventilatiesysteem zorgt VentyFresh ervoor dat je met een minimum aan kosten je hele woning lekker laat ruiken.

De bediening van het toestel is zeer eenvoudig. Via een app op je mobiel of tablet stel zelf een tijdsprogramma in en kies je op welke dagen en welke momenten je een heerlijke geur in huis wilt. Wil je indruk maken op je bezoek? Met één druk op de knop verspreid je een heerlijke geur in je woning. Zin in een nieuwe geurtje? De geurmodule wisselen is echt kinderspel.

Scroll naar top