Design schakelaars

De Sentido schakelaar van Basalte is verdeeld in twee of vier gelijke vlakken, met elk eigen functionaliteiten. Het hele oppervlak van Sentido is aanraakgevoelig, waardoor een innovatieve, unieke manier van licht schakelen ontstaat. Zelfs met een lichte aanraking kunnen verlichting, zonwering en sferen bediend worden. Wanneer meer dan één vlak tegelijkertijd aangeraakt wordt, schakelen de lichten in een ruimte aan en uit door gebruik te maken van een algemene sfeer. Deze multi-touch functie zorgt ervoor dat het bedienen van de lichten uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk gebeurt. Wanneer de multitouch langer aangeraakt wordt, start de unieke scène sequencer-functie waarmee je tot vier bijkomende sferen kan kiezen.
Sentido beschikt ook over een interne temperatuursensor die de omgevingstemperatuur discreet aan het domoticasysteem rapporteert terwijl de geïntegreerde thermostaatlogica de verwarming en airconditioning in de ruimte stuurt.
De multicolour LED achtergrondverlichting kan als status feedback dienen of eenvoudigweg om Sentido te doen oplichten in het donker. Door de RGB sequencer te gebruiken in combinatie met de multitouch, kan RGB-verlichting op een heel eenvoudige en intuïtieve manier gestuurd worden.
Dankzij zijn verschillende afwerkingen en verfijnde look past Sentido in verschillende architecturale stijlen.

Scroll naar top