De saga van Indiana Hansen…

Beschrijving

Tegeloutlet heeft “een” Indiana Jones op de loonlijst. Niet dezelfde als in de film natuurlijk. Die is al bijna zeventig. Neen, een jonge snaak.
Minder spieren dan de echte Indiana Jones en zeker niet gewapend met pistool en zweep, wat zijn collega’s ook mogen beweren.
Wat hij wel gemeen heeft met deze befaamde held uit film en boek is een ongelooflijke speurzin. Een oog voor dingen die ongewoon zijn. Kostbaar. Uniek.

Enkele malen per jaar vertrekt hij op reis naar heinde en ver. Zijn enige doel, het terughalen van schatten voor hun klanten. Korte broek, ongewoon schoeisel en de meest chaotische keuze in multi-kleurige hemdjes zijn Indiana’s enige herkenbare kenmerken. Op menig beurs waar hij vertoeft stelt men de vraag. “Heb je de jager van Tegel Outlet gezien?” Met zekerheid wijzen ze één man aan. Indiana Hansen.

Voor mijn gezin heeft hij een uniek element meegenomen uit de verre Iberische jungles. Vijf werkkrachten van zijn expeditie hebben op tragische wijze het eindpunt van zijn reis niet mogen halen. De tempel van Navarti Rectificado. Een gevaarlijk oord waar menig valkuil op elk moment kan toeslaan. Waar het gif van slang en spin bijna niet vermeden kan worden.

Indiana Hansen is er, in ware doodsverachting, in geslaagd de vloer van die tempel mee te kunnen transporteren naar hun magazijnen. En die ligt nu bij mij…in mijn keuken.”

Zelf op zoek naar schatten? Ze liggen bij ons op de stand.

Maar neem een machete mee….

Media

Website

Downloads

    Scroll naar top