De revolutie in de domotica wereld

Crestron is wereldleider in zowel commerciële als residentiële automatiseringsbesturingssystemen.
Een van de belangrijkste kenmerken van het nieuwe Crestron Home-systeem is dat zelfs een kasteel kan worden geprogrammeerd met een iPad. En dit in uren of dagen, niet in weken. 300 lichten, 120 gordijnen, 120 keypads, 32 thermostaten, 16 Sonos-zones, 32 video-zones, 32 afstandsbedieningen en 16 touchscreens kunnen toegevoegd worden aan het Crestron Home!
Het beste van alles is dat u in een oogwenk wijzigingen in uw omgeving kan aanbrengen of nieuwe producten kan toevoegen. Het is intuïtief en eenvoudig te configureren.
Tevens hebt u de mogelijkheid om afbeeldingen te gebruiken van de kamer die u wenst te bedienen. Zo wordt de navigatie nog eenvoudiger. Met aangepaste kamerbeelden kunt u van kamer naar kamer of van verdieping naar verdieping gaan. U beheert uw systeem compleet zelf. Indien nodig kan u toegang verlenen aan een technisch persoon vanop afstand. U kan zelfs de toegang beheren tussen familieleden of andere gebruikers.
U bent een trotse eigenaar van meerdere woningen of gebouwen, in binnen- of buitenland? Wel, dan hebt u eenvoudig toegang tot al uw gebouwen vanuit de Crestron Home-app. U kan eenvoudig het huis selecteren dat u wilt bedienen. Zo heeft elk gebouw zijn afbeelding, zichtbaar op uw startscherm en kan u in één oogopslag enkele belangrijke statusindicatoren zien.
Voorbij zijn de dagen dat een programmeur naar het huis van de eindgebruiker moet worden gestuurd om te veranderen hoe hun systeem voor hen levert. Klanten kunnen eenvoudig hun eigen wijzigingen aanbrengen, of het nu lichtregeling, scènes of snelle acties zijn – het is aan hen. En met Crestron Home wordt het nog eenvoudiger, een eenvoudigere, slimmere, meer intuïtieve interface zorgt voor volledige controle en een verbluffende ervaring terwijl u het doet.
Ervaar de werking van het systeem op BIS-beurs te Gent van 5 tem 13 oktober 2019. U kan Casa Grande vinden in designhal 7.

Scroll naar top