De perfecte plek voor raamontwerp: de Finstral Studio.

Ramen zijn een investering voor decennia en moeten zorgvuldig worden gepland: met deze overtuiging heeft het Zuid-Tiroolse raambouwbedrijf meer dan drie jaar geleden het concept van de Finstral Studio gecreëerd.

Voor het plannen van showroom ramen, net als keukens. Waarom is dat?
Voor zo’n grote investering is het de moeite waard om eens goed te kijken. Om elk materiaal te onderzoeken, de vele oplossingen te ontdekken, de verschillende frontschuifvarianten te openen en te sluiten, het ideale glas te kiezen en zich te laten inspireren door speciale extra’s. Daarom adviseren wij onze klanten om hun ramen altijd in een studio te plannen. Ze kunnen de nodige tijd nemen en deskundig advies inwinnen. In de Finstral Studio Brussel vinden onze bezoekers ramen en deuren op meer dan 380 m².

Welke zaken zijn belangrijk bij de raam- en deurplanning?
De ramen moeten strak, stil, veilig en mooi zijn. En er staan al veel vragen in. Welk materiaal wil u? Welke isolatiewaarden heeft u nodig? Wat voor soort opening is ideaal? Welke installatiemethode is het beste voor u? Het is gemakkelijk om het spoor bijster te raken, want als privébouwer koop je maar één keer in de dertig jaar ramen. Daarom hebben we de Finstral planner ontwikkeld, waarmee u alle belangrijke vragen stap voor stap kunt verduidelijken.

Wat onderscheidt Finstral-ramen van die van andere leveranciers?
In tegenstelling tot veel bedrijven in de sector doen we alles zelf. De meeste fabrikanten kopen losse onderdelen in waarvan zij vervolgens de ramen produceren. Bij ons daarentegen komt alles uit één hand: van de ontwikkeling en productie van de ramenprofielen, de vervaardiging van het isolatieglas, de montage van de ramen tot de professionele, indien-gecertificeerde montage. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles perfect in elkaar past. Niet voor niets worden wij beschouwd als een van de meest innovatieve fabrikanten in de industrie, die het meest uitgebreide productassortiment van Europa aanbiedt.

Scroll naar top