Crepi met een tikkeltje meer.

Lotusan® gevelverf en buitenpleisters beschikken over uitstekende fysische eigenschappen, maar ook over het unieke Lotus-Effect®. Dankzij deze technologie blijven gevels langer mooi. Het Lotus-Effect® ondersteunt het vermogen tot zelfreiniging: vuil hecht zich minder gemakkelijk en spoelt er door de regen af. De gevel blijft dus langer schoon en droog.

De natuur als voorbeeld
De inspiratie voor deze moderne technologie komt uit de natuur. Van het lotusblad om precies te zijn. Deze plant heeft de eigenschap dat na elke regenbui alle bladeren droog en schoon zijn. Lotusbladeren blijken een microstructuur te hebben met een bijzonder effect: vuildeeltjes hechten maar zeer beperkt aan het oppervlak en worden bij de eerste de beste regenbui weggespoeld. Het vuil ‘parelt’ er als het ware vanaf.

Deze combinatie van biologie en techniek heeft geresulteerd in een reeks vooruitstrevende producten op basis van biomimicry: gevelverven met Lotuseffect.

Het resultaat: vuil spoelt weg met de regen en gevels blijven langer schoon. Algen- en schimmelgroei worden permanent geremd.

Voordelen
Vuil ‘parelt’ er met de regen af. De gevel blijft langer schoon en droog.
Algen- en schimmelgroei worden structureel geremd.
Zekerheid – 10 jaar werkzaam
Wereldwijd al op miljoenen m2’s gevel toegepast.
Waardebehoud op lange termijn.

Wil je meer info of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

info@crepico.be – 093676878

Scroll naar top