Alexa? Zij heeft echt op alles een antwoord.

Beschrijving

Hoe werkt het?
Simpel. Vraagt u muziek, dan krijg u die. Vraagt u naar het laatste nieuws, het weerbericht, de datum of afspraak in uw agenda? Dan krijgt u die ook te horen. Zelfs een bestelling plaatsen of een zoekopdracht uitvoeren via Google is Alexa niet te veel gevraagd.
Voortaan beluistert u uw favoriete muziek in een handomdraai. Zonder dat u daarvoor uit uw luie zetel hoeft te komen. Of zelfs maar uw smartphone of tablet te beroeren. De nieuwste hit van Adele of het Klarinetconcert in A van Mozart beluisteren? Just say the words.
Alexa is zelfs nóg slimmer dan dat. Wat is de tussenstand in AA Gent-Club Brugge? Hoe ziet het weer voor de komende week eruit? Of wat is nu weer de hoofdstad van Mongolië? Vraag het aan Alexa, en ze komt meteen met een helder antwoord op de proppen.

Amazon Echo
De bekendste toepassing van de Alexa-spraaktechnologie? De Amazon Echo, een handsfree speaker die u met uw stem kunt besturen. De Echo hoort en beantwoordt uw vraag, ongeacht omgevingsgeluiden en de richting waarin hij is opgesteld.
De Amazon Echo is dus in feite een algemene, zeer uitgebreide en spraakgestuurde zoekmachine. Amazon en andere elektronicaontwikkelaars gebruiken Alexa-technologie ook in diverse andere apparaten.

Alexa vs. Crestron Home Automation
De Alexa-spraaktechnologie werkt ook optimaal in combinatie met uw Crestron home automation system. Uw woning personaliseren voelde nog nooit zo naturel aan. Door Alexa te koppelen met uw home automation system kunt u de wereld rondom u beheren met uw stem.
Denk bijvoorbeeld aan: lichtschakelaars, temperatuur- en vochtregelaars, TV-schermen, diverse audiobronnen zoals Sonos,
gordijnen, wekkers, koelkasten, babyfoons, routersystemen, beveiligingssystemen, …

Media

Website

Downloads

    Scroll naar top