(Ver)bouwplannen? 
Kom naar bis, bouw- & inspiratiesalon!

Op bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, daken, isolatie, verwarming en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen!

5 – 13 oktober, Flanders Expo Gent

Koop nu je tickets

Aan de kassa

voor 1 persoon
12
 • 1 toegangsticket
 • boekenpakket van Bouwinfo t.w.v. € 12,95

Online korting

voor 1 persoon
€12
6
 • 1 toegangsticket
 • 50% online korting
 • geen wachtrijen aan de kassa
 • boekenpakket van Bouwinfo t.w.v. € 12,95
- 50%

VIP-pakket

voor 2 personen
30
 • 2 toegangstickets
 • VIP-parkeerplaats vlak bij de ingang
 • toegang via de VIP-ingang (zo vermijd je wachtrijen)
 • 2 glaasjes bubbels
 • boekenpakket van Bouwinfo t.w.v. € 12,95

Wat kan je op bis vinden?

Alle info op 1 plek

Zoek je een keuken of een nieuwe badkamer? Of wil je een woning bouwen, kopen of renoveren? In de 8 themazones van bis vind je zo’n 400 exposanten uit alle segmenten van de (ver)bouwsector die jou kunnen helpen bij jouw project. 

Vakmensen uit je buurt

Laat jouw woonplannen in goede banen leiden. door onze regionale kwalitatieve verdelers. Zij laten je kennis maken met de nieuwste trends en technieken. Iets gevonden? Laat direct een offerte opmaken of maak een afspraak!

Gratis professioneel advies

Stel al je persoonlijke vragen tijdens adviessessies. Onze onafhankelijke adviseurs geven graag hun kennis aan je door over o.a. premies, investeren in vastgoed, brandveilig samenleven en werken met een architect

bis architectuurwedstrijd gebouw

Grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen

Eén bezoek aan bis volstaat om je woning te laten bouwen, (ver)bouwen of gewoon wooninspiratie op te doen!  400 regionale kwalitatieve exposanten in de 8 themazones zorgen voor een volledig overzicht van wat de bouwsector te bieden heeft: merken, fabrikanten, verdelers, installateurs, aannemers, projectontwikkelaars… De ideale one-stop-shop als je concrete (ver)bouwplannen hebt!

Vier projectzones

Heb je plannen om te bouwen, verbouwen of je woning herin te richten? Inspiratie en informatie verzamelen is de eerste stap! Wij helpen je graag de nieuwste trends en technieken ontdekken.

De advieszone, designzone, zone modulair wonen en brand gallery zijn de vier unieke projectzones op bis waar onafhankelijke experts (persoonlijk) advies geven en waar we modulair wonen, designinterieur en de meest toonaangevende merken in de spotlight zetten. 

trap in woonkamer
Nacht van bis 2018 champagne stand exposant

Nacht van bis

Op vrijdag 11 oktober blijft bis extra lang open tot 23u. Je kennismaking met verschillende exposanten, merken en inspirerende projecten wordt opgefleurd door gezellige livemuziek van Rock au Vin, hapjes en drankjes!  

Wegens de grote hoeveelheid bezoekers voorzien wij op deze nocturne extra parkeerplaatsen op de parking van Gent-Sint-Pietersstation en shuttlebussen naar de beurs. 

Zonder zorgen
naar bis

Heb je kinderen? Wij voorzien op zaterdag en zondag van 10u t.e.m. 18u30 gratis kinderopvang voor kinderen van 4 tot 10 jaar (max. 3u). Kinderen en jongeren onder de 16 jaar hebben bovendien gratis toegang tot de beurs.

Wil je je bezoek aan bis opkrikken? Kies dan voor het VIP-pakket. In dit pakket zitten twee toegangskaarten voor bis, een plaatsje op de VIP-parking, 2 vouchers voor een glaasje bubbels en een gratis boekenpakket van Bouwinfo.

gratis kinderopvang bis19
Scroll naar top