Gratis boeken over bouwen, verbouwen en inspiratie

Vraag gratis documentatie aan onze partners op bis, ‘Bouwinfo‘ en ‘Verstandig Bouwen & Renoveren‘, en ontvang boeken vol informatie en inspiratie voor jouw (ver)bouwproject. Je vindt er onder andere uitleg over bouwpremies, regelgeving, de nieuwste verbouwtechnieken en woontrends.

Gratis boekenpakket

Op de stand van Bouwinfo

Het boekenpakket van Bouwinfo met Compleet Wonen (luxeuitgave), Energiewijzer en het inspiratiemagazine Entrr is onmisbaar voor iedereen met (ver)bouwplannen. Je vindt er een overzicht van alle bouwmaterialen maar ook van de meest recente bouwpremies en regelgeving in 2019.

Het boekenpakket loodst je op een heel praktische manier door het proces van aankoop, bouw en renovatie. Je vindt er niet alleen tonnen informatie maar ook inspiratie met tal van mooie architectuur-, product- en interieurfoto’s.

Wil je dit boekenpakket gratis ontvangen?
Registreer je op de stand van Bouwinfo.

 

gratis boekenpakket compleet wonen
entrr magazine
gratis bouwbouk verstandig bouwen en renoveren

Gratis bouwboek

Van Verstandig Bouwen & Renoveren

Heb je plannen voor een nieuwbouw of grote verbouwing? 

Haal gratis het bouwboek Verstandig Bouwen en Renoveren af aan de stand tijdens bis, bouw- en inspiratiesalon! Dit boek telt ruim 300 pagina’s en doet het bouwproces van a tot z op een heldere manier uit de doeken. De inhoud is geüpdatet met de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen, premies … Kortom, een onmisbare leidraad voor jouw stevige bouw- of renovatieplannen. Het boek heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is tijdens bis gratis.

Gratis bouwmagazine

Mijn verstandige verbouwing

Wil je een kleine verbouwing uitvoeren maar kan je geen officieel bouwdocument van maximaal 1 jaar oud voorleggen om jouw bouwboek van bouwen & renoveren aan te vragen? Dan is het gratis magazine “Mijn Verstandige Verbouwing” jouw ideale leidraad. We bezorgen het – zeven dagen na bestelling – in jouw brievenbus.

Kies uit 5 thema’s:

  • Badkamer & Wellness
  • Isolatie & Ventilatie
  • Verwarming & Koeling
  • Ramen & deuren
  • Keukens & huishoudtoestellen
gratis magazine verstandig bouwen en renoveren